Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010

Οι δημόσιοι υπάλληλοι ευγνωμονούν τον "ΓΑΠ"

Κάπου διάβασα πάλι χθες ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι στην πλειοψηφία τους ΠΑΣΟΚ και καλά να πάθουν που ψήφισαν Γιωργάκη... Όσοι πιστεύουν ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ΠΑΣΟΚ επειδή το ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες δεκαετίες διόρισε ένα σωρό κόσμο στο δημόσιο... έχουν λάθος.


Πάντα έτσι ήταν η πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων. Διορισμένοι απ' αυτούς... ακόμα και πριν 45 χρόνια επί Κυβερνήσεως Γ. Παπανδρέου οι δημόσιοι υπάλληλοι ήταν στην πλειοψηφία τους δικοί τους... διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα εφημερίδας για να καταλάβετε τι εννοώ:

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως οι δημόσιοι υπάλληλοι τότε εξέφραζαν την ευγνωμοσύνη τους στο Γέρο ΠΑπανδρέου για την ψήφιση του Νόμου να βγαίνουν μετά από 35 δουλειά στη σύνταξη... Παπανδρέου την έκανε την 35τία... Παπανδρέου την κατήργησε...

ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.