Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Πρώτα ο πολίτης....ο "Πράσινος" όμως

Η Προστασία του πολίτη πάνω από όλα.
Πρώτα ο Πολίτης....
Ο "Πράσινος" φυσικά.
Περί αυτού πρόκειται, για αυτό και το Υπουργείο ΠΡΟΠΟ επανέφερε, ακολουθώντας το παράδειγμα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αξιωματικό του Λιμενικού σώματος. (Αυτό το ΦΕΚ βρήκαμε εμείς, μπορεί να έχουν επαναφέρει και άλλους)


Τον επαναφέρουν στην ενεργό υπηρεσία μετά από 4 χρόνια ως μηδέποτε απομακρυθέντα. 
Που σημαίνει αναδρομικά οι μισθοί 4 ετών κλπ..
Δείτε τώρα ένα χρόνο πριν οι κ. του ΠΑΣΟΚ, τι έλεγαν με επερώτηση τους στη Βουλή για επαναφορές στελεχών από Ν.Δ.
Διευκρινίζεται ότι η Ν.Δ δεν είχε επαναφέρει κανέναν απόστρατο στην ενεργό υπηρεσία, παρά μόνο εξ εφέδρων και σε θέσεις εκτός οργανικών και επετηρίδας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.