Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

Αλλη μια επένδυση της "επάρατης" Δεξιάς, πήρε "σάρκα και οστά"....

Μετά την επιτυχημένη επένδυση της Εθνικής Τράπεζας του 2006 με την εξαγορά της Finansbank, η Εθνική ανοίγει 75 νέα υποκαταστήματα Finansbank στην Τουρκία το 2010. 
 
Χθες ήρθαν οι Κινέζοι της COSCO για την οριστικοποίηση της συμφωνίας και την υπογραφή της σύμβασης.
Η σύμβαση προβλέπει την αναβάθμιση και λειτουργία του λιμανιού του ΟΛΠ για 35 χρόνια. Επίσης η COSCO, μέχρι το 2015 θα κατακευάσει και άλλη μια προβλήτα στο λιμάνι.
Για να έχετε μια τάξη μεγέθους η επένδυση θα αποφέρει 3,5 δις ευρώ στην Ελληνική οικονομία. Τίποτα δηλαδή μικροπράγματα...... To 25% της 1ης δόσης του  δανείου που πήραμε από την Ε.Ε !!!!
Ο πρόεδρος της Ν.Δ κατά την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού στην Ρηγίλλης αναφέρθηκε, στην αλλαγή στάσης όσων κάποτε αμφισβήτησαν την ανάγκη αυτής της επένδυσης και που σήμερα, ευτυχώς, και εκείνοι θεωρούν αναγκαία. 
Για να μην ξεχνιόμαστε και επειδή μας ζάλισαν τα κανάλια με την κα Κατσέλη και τους Κινέζους:
1.Το  ΠΑΣΟΚ δεν μιλούσε  για ξεπούλημα  των λιμανιών;
2.Το  ΠΑΣΟΚ δεν είχε υποστηρίξει  ότι δεν θα αναγνωρίσει  καμία συμφωνία;
3. Ο  Παπουτσής στη  Βουλή δεν μιλούσε  για μέγα σκάνδαλο;
4. Δεν οργάνωναν πορείες  έξω απ το Υπουργείο Ναυτιλίας για να ακυρώσουν τη συμφωνία;

Έστω και αργά, άλλη μια επένδυση της "επάρατης" Δεξιάς, πήρε "σάρκα και οστά"....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.