Γ.Πεταλωτής: Τα μπλόγκς είναι ένας σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας, που είναι πάρα πολύ σημαντικός"

Διαβάστε τι δήλωσε σήμερα o κ. Πεταλωτής, σε συνέντευξη του στο Ρ/Σ "ΘΕΜΑ 9.89"  , για τα Blog στο απόσπασμα που ακολουθεί.

ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Θα ήθελα λίγο να ξεκινήσουμε, απ' αυτή την ιστορία με τις φημολογίες κ.τ.λ. στις οποίες αντιδράσατε κι εσείς χθες και δόθηκε η υπόσχεση σε κάποιους, ότι σκέφτεστε να πάρετε μέτρα κατά των μπλοκς κ.τ.λ…
    Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Ναι. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω πως προέκυψε και το είδα και σε μπλογκ. Είδα βέβαια και μία ατυχέστατη δήλωση του κ. Καμμένου, ο οποίος και χθες το βράδυ, σ' ένα τηλεοπτικό κανάλι, ο οποίος μάλλον ή δεν άκουσε αυτά που είπα ή δεν τα διάβασε ή δεν μπορεί ν' αντιληφθεί αυτά που διαβάζει ή ακούει.
    ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Τι εννοείτε τώρα ακριβώς. Δηλαδή, τι παρεξηγήθηκε κατά τη γνώμη σας, απ' αυτά τα οποία είπατε;
    Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Κατ' αρχάς εγώ, δεν είπα για τα μπλογκς, τίποτα. Είπα ότι κάποιοι κρύβονται από την ανωνυμία, εκμεταλλευόμενοι τα σύγχρονα μέσα, για να λασπολογήσουν και για να βάλλουν την κυβέρνηση. Αλλά εγώ, δεν μίλησα για τα μπλόγκς και για τις ιστοσελίδες. Βεβαίως, κάποιοι, όπως θα μπορούσαν και μέσα από εφημερίδες, επέλεξαν τα μπλόγκς που είναι και ένας σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας, που είναι πάρα πολύ σημαντικός. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί όλα αυτά τα μέσα, ίσα-ίσα έχουν αλλάξει και τον τρόπο επικοινωνίας των πολιτών. Τώρα το πώς αυτό ερμηνεύθηκε ότι θα πάρουμε μέτρα κατά των μπλόγκς, κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί. Και μάλιστα όποιος διαβάσει τη χθεσινή ενημέρωση πολιτικών συντακτών θα δει ότι συνάδελφός σας δημοσιογράφος με ρώτησε διευκρινιστικά τι εννοώ και εξήγησα ότι θ' αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο κι αυτό είναι μια ξεκάθαρη απάντηση.
    ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Άρα λοιπόν δεν σκέφτεστε κάποια μέτρα;
    Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο.

Σχόλιο: 
Δεν θα μας τρελάνετε κ. Πεταλωτή....
Θα "πηδηχτούμε" απ το παράθυρο.
Χθες είπατε: "Και φυσικά, όλοι όσοι λασπολογούν ακατάσχετα, εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία που τους προσφέρουν τα νέα μέσα επικοινωνίας, θα πάρουν την απάντησή τους"
Ενώ σήμερα δηλώσατε:"Κατ' αρχάς εγώ, δεν είπα για τα μπλογκς, τίποτα" και "Βεβαίως, κάποιοι, όπως θα μπορούσαν και μέσα από εφημερίδες, επέλεξαν τα μπλόγκς που είναι και ένας σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας, που είναι πάρα πολύ σημαντικός".
Τώρα ποια είναι τα νέα μέσα επικοινωνίας που προσφέρουν ανωνυμία είναι ένα ζητούμενο....

Σχόλια

  1. Ναι αυτά τα είπε στο ράδιο ΘΕΜΑ,όπου στο διπλανό στούντιο γράφετε το τροκτικό !!!!
    Κότα ο Πεταλωτής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.