Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

Ώστε "Ερχονται οι Κινέζοι"...

Αυτή η εκτός τόπου και χρόνου ανακάλυψη του "τροχού" από τα "Προοδευτικά" ΜΜΕ και τους "Δημοκράτες" δημοσιογράφους των είναι πλέον γνωστή.

Το ίδιο φυσικά (σε μεγαλύτερο βαθμό) ισχύει για το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση.

Είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό να παρακολουθείς πώς κάνουν τούμπες σε θέματα που πρίν λίγο καιρό τα θεωρούσαν "Ξεπούλημα" , "Προδοσία" κλπ κλπ.

Σήμερα οι εφημερίδες του χώρου κυκλοφορούν με διθύραμβους στον τίτλο τους λέγοντάς μας ότι "Ερχονται οι Κινέζοι"!!!

Έλα !!!


Μα οι ΚΙΝΕΖΟΙ (οι ΙΔΙΟΙ Κινέζοι) έχουν έρθει εδώ και καιρό .
Τους έφερε η "Επάρατη" Κυβ. της Ν.Δ και εσείς είχατε ορκιστεί ότι ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΑΤΕ...

Σήμερα ανακάλυψαν οι λαλίστατοι ότι η Cosco "Θα κάνει τον Πειραιά Κέντρο για την Νότια Ευρώπη και την Βόρεια Αφρική"!!!

Μα αυτή ήταν ΕΞ ΑΡΧΗΣ η προοπτική και σας το έλεγαν και γραπτώς τότε που έψαχνε η κυβ. ΠΑΣΟΚ ένα τρόπο για να τηρήσει αυτά που είχε υποσχεθεί στους απεργούς του λιμανιού.
Υπάρχουν και οι σχετικές αναρτήσεις....

Είναι ευχάριστο που έρχονται οι Κινέζοι όχι μόνο στον ΟΛΠ αλλά και στον ΟΣΕ (απ' ότι φαίνεται...) μήπως παραχθεί κάποια υπεραξία .
Το πρόβλημα βρίσκεται στο timing που ανακαλύπτουν οι ΝΕΟ - ""Νεοφιλελεύθεροι"" τον "Τρίτο δρόμο" προς τον καπιταλισμό. 

antilogos-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.