Κρίμα για όλους εμάς τους bloggers

Είναι δυνατόν φίλοι μας να κάνουμε και εμείς τη καθιερωμένη Κυριακάτικη μπλογκότσαρκα και να πετυχαίνουμε σε ένα blog το οποίο η αλήθεια είναι έχουμε σταματήσει καιρό να το διαβάζουμε συστηματικά, ανάρτηση που γράφει τα παρακάτω;

"...Στο πλαίσιο αυτό δεν πέρασε απαρατήρητη η θετική αποδοχή που έτυχε μεταξύ των βουλευτών η ασυνήθιστη για τα κοινοβουλευτικά ειωθότα αντίδραση του προέδρου της Βουλής κ. Φ.Πετσάλνικου, ο οποίος από το βήμα με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο απέρριψε την πρόταση του προέδρου της ΝΔ, παραθέτοντας στοιχεία για να υποστηρίξει την άποψη ότι η χώρα μας δεν έχει... υπεράριθμους βουλευτές σε αναλογία με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στην πλειονότητα των οποίων συνυπάρχουν περισσότερα του ενός νομοθετικά σώματα με τη μορφή είτε της Ανω Βουλής είτε της Γερουσίας ή και περιφερειακών κοινοβουλίων. Επιπλέον ο κ. Πετσάλνικος για να υπερασπιστεί τη θέση του επιχειρηματολόγησε υποστηρίζοντας ότι το...
συνολικό κόστος της λειτουργίας του Κοινοβουλίου είναι 3,5 τοις χιλίοις των συνολικών δαπανών του κρατικού προϋπολογισμού, ενώ οι αμοιβές των σημερινών «300» αντιπροσωπεύουν το 1 τοις χιλίοις..."

Το κείμενο αυτό αναδημοσιεύεται στο συγκεκριμένο blog, και χαίρει της υποστήριξης του/των διαχειριστή/στών του όσον αφορά το θέμα της μείωσης των βουλευτών από 300 σε 200.
Εμείς θα λέγαμε όχι μόνο 200 να τους κάνουν όσες είναι οι εκλογικές περιφέρειες. Μόνο ένας από κάθε περιοχή.
Είναι δυνατόν blogger να υποστηρίζει όλο αυτό τον καιρό τόσο φανερά και τόσο αδιάντροπα το ΠΑΣΟΚ; Και να πεί κανείς προεκλογικά ήταν προεκλογικά. Ένα δυο μήνες μετά τον ερχομό του Παπανδρέου στην εξουσία είναι νωρίς...Όμως οι μήνες περνάνε, η κατάσταση χειροτερεύει αντί να καλυτερεύει και ο μόνος λόγος να υποστηρίζεις πλέον το ΠΑΣΟΚ είναι μόνο αν γίνονται κινήσεις κάτω από το "πληκτρολόγιο"..
 
enimerwsi.com

Σχόλια