Όλοι όσοι λασπολογούν ακατάσχετα, εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία που τους προσφέρουν τα νέα μέσα επικοινωνίας, θα πάρουν την απάντησή τους.



ΠΑΠΠΑ: Κύριε Εκπρόσωπε, βλέπουμε τα τελευταία 24ωρα, το συζητήσαμε και χθες εδώ, ένα όργιο φημών, ένα μπαράζ περί αποκαλύψεων το Σαββατοκύριακο, που αφορούν μέλη της κυβέρνησης. Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν η κυβέρνηση έχει κάποιο σχέδιο, πώς αντιμετωπίζει όλη αυτή τη φημολογία, που εν τέλει παραλύει και την κυβέρνηση.
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Η κυβέρνηση δεν παραλύει με τις φημολογίες. Είναι αλήθεια, ότι δηλητηριάζεται η δημόσια ζωή από μια ακατάσχετη φημολογία σε σχέση με πολιτικά πρόσωπα, που βάλλουν ιδιαίτερα μέλη της κυβέρνησης, αυτό είναι μια πραγματικότητα. Είναι ευθύνη όλων μας να ανακόψουμε αυτό το όργιο φημών. Εμείς, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα που έχει ο Έλληνας πολίτης και η ελληνική κοινωνία. Τέτοιου είδους φημολογία και λασπολογία δεν μας αγγίζει. Η κυβέρνηση αυτή, από τη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, έχει δώσει δείγματα ότι είναι μια κυβέρνηση που έχει έρθει, όχι για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του κάθε υπουργού, όπως γινόταν σε προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της χώρας.. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Αυτή είναι η βασική μας κατεύθυνση. Και φυσικά, όλοι όσοι λασπολογούν ακατάσχετα, εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία που τους προσφέρουν τα νέα μέσα επικοινωνίας, θα πάρουν την απάντησή τους.
ΜΙΧΑΗΛ: Κύριε Εκπρόσωπε, μας είπατε προηγουμένως ότι όσοι λασπολογούν ακατάσχετα, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, θα πάρουν σύντομα την απάντηση. Πώς;
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Πρώτα απ` όλα, διαψεύδονται εκ των πραγμάτων. Γιατί το να λέει κάποιος και να ισχυρίζεται ανωνύμως όλες αυτές τις φήμες και τις απαράδεκτες ιστορίες που ξετυλίγονται κάποτε έχει και μια κατάληξη. Αυτή η κατάληξη, όταν διαψεύδεται εκ των πραγμάτων, είναι μια απάντηση προς όλους.
Σχόλιο:
Προς το τι αυτό το "μένος" κ. Πεταλωτή;
Τι έγινε πάλι, αρχίσαμε να φοβόμαστε την αλήθεια που λένε τα περισσότερα blogs;
Αφού η λασπολογία δεν σας αγγίζει και αφού έχετε έρθει για να αντιμετωπίσετε την αλήθεια και τα προβλήματα της χώρας, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε και κανέναν.
Τις φήμες όμως κ. Πεταλωτή δεν τις βγάζουν τα blogs, τις βγάζουν στελέχη της κυβέρνησης..
Το βαθύ λαρύγγι τα blogs το δημιούργησαν; Tις ακατάσχετες δηλώσεις  και φημολογίες εδώ και εκεί τα blog τις έκαναν;
Όταν αυτά που γράφουν ΜΟΝΟ τα blog, και ΟΧΙ οι εφημερίδες και τα κανάλια, τα υποστηρίζουν για παράδειγμα 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πάλι τα blog φταίνε;
Και εν τοιαύτη περιπτώσει τι απάντηση ΘΑ πάρουμε και από ποιον;

Εμείς κ. Πεταλωτή την απάντηση την παίρνουμε κάθε μέρα από τους χιλιάδες αναγνώστες που μας τιμούν με την προτίμησή τους και μας διαβάζουν

Σχόλια