Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

Στο ΠΑΣΟΚ βασική προτεραιότητα είναι η αντικειμενική και η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών..

Στόχος του ΠΑΣΟΚ πρώτα από όλα είναι η όσο το δυνατόν ανεξάρτητη και αντικειμενική ενημέρωση.
Σήμερα στην εποχή του διαδικτύου και των blog, τίθενται πάρα πολλά ζητήματα που πρέπει μέσα από ένα ευρύ φάσμα  δημόσιας διαβούλευσης, να τα αναδείξουμε για να βρούμε μέσα  από τις προτάσεις και τις λύσεις, γιατί είναι ζητήματα που δεν μπορούν μέσα από μια νομοθετική ρύθμιση να επιλυθούν.
Τέλος για μας στο ΠΑΣΟΚ βασική προτεραιότητα είναι η αντικειμενική και η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών..
Αυτό είναι και η δέσμευσή μας για το μέλλον.
Δείτε στο VIDEO τις Προτάσεις ΠΑΣΟΚ για τα ΜΜΕ και τα Blog 

Εδώ είμαστε κ. Πεταλωτή στο Μέλλον....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.