Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

Διαρρήκτης εισέβαλε στην Ι.Μ. Λαρίσης και έκλεψε τον υπολογιστή του Μητροπολίτη!


Μια ύποπτη διάρρηξη σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 19 Μαΐου 2010, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.
Πληροφορίες αναφέρουν, ότι άγνωστος δράστης εισέβαλε στα γραφεία της Μητροπόλεως, παραβιάζοντας το παράθυρο στο πίσω μέρος του Επισκοπικού Μεγάρου.
Ερωτηματικά ωστόσο προκαλεί, το γιατί ο άγνωστος διαρρήκτης δεν έψαξε για χρήματα, αλλά ούτε ενδιαφέρθηκε για τιμαλφή και εκκλησιαστικά αντικείμενα.
Στόχος του δράστη, ήταν ο προσωπικός ηλεκτρονικός υπολογιστής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης κ. Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν πάνω στο γραφείου του.
Τέλος, να σημειωθεί, ότι ο δράστης πήρε μαζί του, τον υπολογιστή του Μητροπολίτη χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν.
(romfea.gr)

online-press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.