Αποκάλυψη! Ο Κύριος Παπανδρέου γνώριζε ότι η Τουρκία θα αποκτούσε πυρηνικά!

Δημοσιεύθηκε από olympiada
Γιώργο έχεις συνειδητοποιήσει τι κάνεις;
Γιώργο είχες ενημερωθεί έγκαιρα από τον Νετανιάχου και δεν έκανες τίποτα;
Γιώργο αντάλασσες χαμόγελα και υπογραφές με ένα κράτος που διατηρεί το Casus Belli την ώρα που γνώριζες ότι θα αποκτούσε πυρηνικό οπλοστάσιο;
Kύριε Παπανδρέου συνηγορείτε εις γνώσιν σας σε ένα άκρως επικίνδυνο παιχνίδι.
Όπως είχαμε αποκαλύψει, το ταξίδι της ντροπής του κυρίου Παπανδρέου στη Μόσχα είχε μία περίεργη συγκυρία αφού τις ίδιες ημέρες βρέθηκε εκεί σε μυστικό ταξίδι – αστραπή και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κύριος Νετανιάχου.
Είχαμε γράψει τότε ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπήρχε συνάντηση μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ισραηλινού ομολόγου του.
Δε μπορούσαμε όμως να γνωρίζουμε το περιεχόμενο της συνάντησης, αφού δεν έγινε καμμία επίσημη ανακοίνωση. Μάλιστα παρά τις πιέσεις μας, οι εκπρόσωποι σας αρνήθηκαν κατηγορηματικά αυτή την συνάντηση …
Μέχρι που η εφημερίδα Ζαμάν την “αποκάλυψε”: “H Τουρκία έχει λάβει την απόφαση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και εφ’όσον αποκτήσει πυρηνικά όπλα το Ιράν να κατασκευάσει και αυτή πυρηνικά όπλα»! Την παραπάνω συγκλονιστική ενημέρωση παρείχε στον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρώτου στην Μόσχα!
Κύριε Παπανδρέου οφείλετε επιτέλους να απαντήσετε σε αυτά τα δύο πολύ σημαντικά ερωτήματα:
1. Ήταν όντως αυτό το αντικείμενο της συνάντησης;

2. Και πλεόν σημαντικό: Σας αποκάλυψε ο κύριος Νετανιάχου εάν η ανάπτυξη του πυρηνικού οπλοστασίου της Τουρκίας θα γίνει με Ισραηλινή τεχνογνωσία; Υπό την ηλίθια δικαιολογία του “Ιρανικού μπαμπούλα”;
Γιατί λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του κυρίου Ερντογάν στην Αθήνα κοινοποιήθηκε ότι η Τουρκία αποκτά 1,200 κιλά εμπλουτισμένου Ουρανίου από το ΙΡΑΝ! Όπως μας ενημερώνει το Reuters.
Ποσότητα που μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη για κατασκευή πυρηνικών όπλων, που οπωσδήποτε ΔΕΝ θα χρησιμοποιηθούν εναντίον του Ιράν, αφού η πρώτη ύλη έρχεται από εκεί!
Μία τέτοια εξέλιξη λοιπόν ανατρέπει οποιαδήποτε ισορροπία στην περιοχή και βέβαια σέρνει την Ελλάδα ως έρμαιο στις διαθέσεις της Τουρκίας υπό την δαμόκλειο σπάθη της πυρηνικής απειλής. Το περίεργο είναι ότι αυτή η είδηση πέρασε στα ψιλά των Ελληνικών ΜΜΕ και βέβαια δεν ετέθει καν ως θέμα στις περιβόητες συζητήσεις ενώ θα έπρεπε να είναι ΠΡΩΤΟ στην ατζέντα.
Είναι φανερό ότι και το άρθρο της Ζαμάν είναι χαλκευμένο αφού το Ισραήλ σε καμμία περίπτωση δεν θα κατασκεύαζε πυρηνικά όπλα με πρώτη ύλη από το Ιράν. Το πιθανότερο είναι λοιπόν ο Νετανιάχου ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ να ενημέρωσε τον Γιώργο Παπανδρέου για τις Τουρκικές βλέψεις. Εξ ού και η μυστικότητα της συνάντησης.
Κύριε Παπανδρέου οφείλετε να δώσετε ΑΜΕΣΑ μία απάντηση και να θέσετε το θέμα σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς. Μέχρι τότε,
Απευθύνουμε ερώτημα στην πρεσβεία του Ισραήλ σχετικά με την υπόσταση του δημοσιεύματος της εφημερίδας Ζαμάν, ώστε να ξεκαθαριστεί κατά πόσον ευσταθεί το δημοσίευμα της εφημερίδας.
Το θέμα πρέπει να έλθει άμεσα στη βουλή των Ελλήνων ώστε να ζητηθούν εξηγήσεις από τον Έλληνα πρωθυπουργό και η Ελληνική κυβέρνηση να υποχρεωθεί ώστε να προβεί στις ανάλογες διπλωματικές ενέργειες.
Όπως καταλαβαίνετε, το θέμα είναι ότι πιο κρίσιμο έχει προκύψει τις τελευταίες δεκαετίες και χρήζει άμεσης διερεύνησης. Εμείς θα το πάμε μέχρι τέλους.

Σχόλια