Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Πάλι πρώτη η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ παρά τις “Κασσάνδρες”Μόλις λίγη ώρα μετά το κλείσιμο των καλπών και για ακόμα μία χρονιά η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, διατηρώντας τις εκλογικές της δυνάμεις, παρέμεινε πρώτη δύναμη και με μεγάλη διαφορά στα  Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, η γαλάζια φοιτητική παράταξη παραμένει σταθερή στα ποσοστά της παρά την σημαντική πτώση της συμμετοχής που διαφένεται.

Το γεγονός αυτό αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, αν αναλογιστεί κανείς τις δυσχερείς κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγονται οι φετινές εκλογές, καθώς και τα εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά που συγκεντρώνει η Νέα Δημοκρατία σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, παρά τις “Κασσάνδρες” που μιλούσαν για συντριβή, έρχεται πρώτη σε μια στιγμή κατά την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταποντίζεται σε όλους σχεδόν τους συνδικαλιστικούς χώρους.

Αντίθετα, χάρη στις προσπάθειες και των κόπο των χιλιάδων ΔΑΠιτών, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διατηρεί το σημαντικότατο προβάδισμα της έναντι της ΠΑΣΠ, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ ρίχνει μεγάλη διαφορά στη Νέα Δημοκρατία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.