Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Δήλωση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκου, για τις Φοιτητικές και Σπουδαστικές Εκλογές


Οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές, αποτελούν τη κορυφαία πράξη έκφρασης της βούλησης των νέων ανθρώπων.
Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, για 25η χρονιά, όλα δείχνουν πως είναι και πάλι πρώτη δύναμη σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, διατηρώντας όπως φαίνεται τα ποσοστά της.
Επιμένουμε στην πρόταση μας για κοινά αποτελέσματα από όλες τις παρατάξεις, χωρίς να θέτουμε όρους και προϋποθέσεις.
Καλούμε τους φοιτητές και τους σπουδαστές, να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές, αγνοώντας τις δυνάμεις της στασιμότητας, της απαξίωσης και του μηδενισμού, επιλέγοντας τη νοοτροπία της πρωτοπορίας, της καινοτομίας και της ανανέωσης. Τους καλούμε να στηρίξουν και πάλι τη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.