Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

50 χρόνια τώρα... τα ίδια και τα ίδια

Σίγουρα πολλοί θα διαβάσατε ότι πριν λίγες μέρες κάποιο νούμερο (απ΄αυτά που απομυζούν τα ελληνικά νοσοκομεία χρεώνοντας σε 10πλάσιες τιμές ότι προμηθεύουν) ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ στον Κ. Καραμανλή:

Διαβάστε τώρα και την παρακάτω μήνυση που υπέβαλαν οι παλαιοΠΑΣΟΚοι εναντίον του Κ. Καραμανλή το 1964 (κατηγορώντας τον σαν ηθικό αυτουργό της δολοφονίας Λαμπράκη) λίγο αφότου κατέλαβαν την εξουσία, για να καταλάβετε ότι 50 χρόνια τώρα κάνουν τις ίδιες κουτοπονηριές... οι οποίες δυστυχώς για μας έχουν αποτέλεσμα:


http://3.bp.blogspot.com/_EWSCynPo_9Q/S_JkCKRahLI/AAAAAAAABqY/Z16qFsqtrJY/s1600/Minysi_Karamanli.JPG

ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.