Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

Νίκο Χατζηνικολάου, κι ο Αντρέας ήταν ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν έκανε έτσι!

Η σημερινή σας εμφάνιση στο δελτίο ειδήσεων του ΑΛΤΕΡ με τον Ν.Δένδια, ήταν τραγική.
Όσοι είδαν τη συζήτηση νομίζω ότι θα συμφωνήσουν μαζί μου.
Υπήρξατε τόσο εμπαθής, ιταμός και προκλητικός με τον πρώην Υπουργό, που ο χαρακτηρισμός που πήρατε από το τηλεοπτικό κοινό για το απαράδεκτο ύφος σας, είναι...

"αξιολύπητος". Αυτό είναι κατάντια. Όσοι το είδαν καταλαβαίνουν. Με τους πολιτικούς ΝΔ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, είστε "Κόναν ο Βάρβαρος", με τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ και τον Καρατζαφέρη, είστε "κούλα η γλυκούλα".

Είναι σαν να έχετε κρεμάσει μια ταμπέλα στο κούτελο, που λέει "δώστε μου κρατική διαφήμιση, έχω οικονομικά προβλήματα, είμαι ΠΑΣΟΚ, πολύ ΠΑΣΟΚ, είμαι πολύ ΠΑΣΟΚ, ο ήλιος ο πράσινος ο ήλιος που ανατέλει μας οδηγεί, εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα λεύτερη, σοσιαλιστική".

Κι ο Αντρέας ήταν ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν έκανε έτσι !

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_6056.html#ixzz0oe2j35MD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.