Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

Άλλο Καταιγίδα...και άλλο Υφαλοκρηπίδα

"Αν εξετάσουμε αυτές τις κοινές προκλήσεις, τότε θα δούμε ότι μερικά από τα προβλήματα του παρελθόντος προσλαμβάνουν διαφορετική διάσταση, μια διάσταση πιο ανεκτή θα έλεγα, και ότι χρειάζεται να δημιουργηθεί εμπιστοσύνη και κατανόηση, για να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στον ορίζοντα. 
Θα δούμε ότι αυτή η συνεργασία σημαίνει ότι, προβλήματα όπως το Κυπριακό, ή η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο, είναι προβλήματα που τελικά γίνονται μικρότερα μπροστά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, όπως η κλιματική αλλαγή".
Ποιος το είπε αυτό;;
Όχι δεν το είπε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 Τάσος Αρνιακός, ούτε η Πετρούλα στο STAR, το είπε ο πρωθυπουργός μας χθες.
Το ανέφερε στην ομιλία του στο Ετήσιο Συνέδριο για το κλίμα και την ενεργειακή ασφάλεια στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μεσόγειο.
Εμείς με την σειρά μας και στο πλαίσιο της κλιματικής αλλαγής, αφιερώνουμε στον κ. Πρωθυπουργό το τραγούδι "Καταιγίδα" του Αντύπα.
Τι καταιγίδα τι υφαλοκρηπίδα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.