Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

Μαθήματα Γεωγραφίας: Ο Ισθμός της Κορίνθου ανήκει στο Λουτράκι !!!

Πιθανόν να μη γνωρίζετε ότι ο Ισθμός της Κορίνθου, διοικητικά ανήκει στο δήμο Λουτρακίου. Μάλιστα τα όρια ότι Λουτρακίου επεκτείνονται κατά πολύ στο ζωτικό χώρο της πόλης της Κορίνθου.(περιλαμβάνει και τα Ίσθμια)
ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ότι με τον Καλλικράτη, Ο ΙΣΘΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!!!!!
 
Έτσι η Κόρινθος στερείται του δικαιώματος να φτάσει στα γεωγραφικά-ιστορικά και πολιτιστικά της όρια, που είναι ο Ισθμός (Διώρυγα). ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
 
Εάν αυτό τελικά μείνει ως έχει, ο κόσμος θα έχει κάθε δικαίωμα να πεί ότι αυτές είναι πολύ σοβαρές αποφάσεις από ελεγχόμενης σοβαρότητας πολιτικούς (και ανιστόρητους βεβαίως- άλλωστε είναι της μόδας τώρα τελευταία). Να τους χαιρόμαστε.
 
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΑΛΛΟ. ΩΣ ΕΔΩ.
 
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,
 
Γιώργος Πούρος
δημοτικός σύμβουλος Δήμου Άσσου-Λεχαίου ν. Κορινθίας
επικεφαλής της μειοψηφίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.