Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ!

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν λίγες ημέρες στο εσωτερικό του κινήματός μας οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα θέλαμε να δηλώσουμε για ακόμη μια φορά την ακλόνητη εμπιστοσύνη μας στον Πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο αλλά και  την απαρέγκλιτη πίστη μας στις αρχές μας με κεντρικό παρονομαστή την απελευθέρωση της πατρίδας και την απαλλαγή των λαϊκών στρωμάτων από τα μνημόνια της υποταγμένης Κυβέρνησης.


ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ!

Οι τρέχουσες εξελίξεις με το θέμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου δικαιώνουν απόλυτα τον Πάνο Καμμένο που ακόμα και ο πιο κακόπιστος πολίτης δεν είναι δυνατόν να μην του αναγνωρίσει ότι χάρη στα τρανταχτά στοιχεία,την τόλμη και την μαχητικότητά του και παρά τις θρασύτατες επιθέσεις της σάπιας πολιτικομιντιακής νομενκλατούρας έσπασε το απόστημα της διαπλοκής,της μίζας,των ημέτερων,των χρυσοδάκτυλων απατεώνων της αστακομακαρονάδας και της σαμπάνιας στα Κολωνάκια την ώρα που ο λαός πεινάει.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ζητάμε από τον Πρόεδρό μας να μην κάνει πίσω και να φτάσει μέχρι τέλους τόσο την υπόθεση του Τ. Τ. όσο και άλλες υποθέσεις ξεκοκαλίσματος δημοσίου χρήματος και να συνεχίσει όπως πάντα άφοβα και μαζί με την βάση του Κινήματος που είναι ο απλός και δοκιμαζόμενος πολίτης τον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία,αλληλεγγύη στον λαό,χειροπόδαρη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των προδοτών και των μιζαδόρων.

Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής Ν. Τρικάλων

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.