Κύριε Στουρνάρα θα του το γκρεμίσει το ξενοδοχείο.

Η περίπτωση έχει ως εξής:
Ιδιοκτήτης μιας χέρσας κτηνοτροφικής περιοχής  30 στεμμάτων, έδωσε προ πέντε ετών τα 50 αυτά στρέμματα προς εκμετάλλευση σε μια εταιρία.
Δέσμευση της εταιρείας είναι να παραδώσει τα 50 αυτά στρέμματα μετά από 50 χρόνια στην προτέρα κατάσταση, απαλλαγμένα από κάθε κτίσμα ή άλλου είδους υποδομές.
Όταν πριν πέντε χρόνια υπογράφτηκε το ενοικιαστήριο δεν υπήρχε ο νέος φόρος ακινήτων.

Σήμερα η εταιρία που έχει ενοικίαση τα 50 στρέμματα έχει κτίσει κάνοντας χρήση του αναπτυξιακού νόμου ένα ξενοδοχείο 2000 τμ και σκοπεύει να φτιάξει στα υπόλοιπα στρέμματα ένα επισκέψιμο ζωοπάρκο με τις εγκατάστασης του.
Κύριε Στουρνάρα σήμερα ενημέρωσαν από την εφορεία ότι θα πρέπει ο ιδιοκτήτης των 50 στρεμμάτων να φορολογηθεί για τα κτίσματα που έφτιαξε η εταιρία στο δικό του χωράφι, γιατί λέει όταν μετά 50 χρόνια φύγει η εταιρία τα ακίνητα και οι εγκατάστασης θα μείνουν πάνω στο χωράφι.
Με συγχωρείτε πολύ αγαπητέ Στουρνάρα, αλλά εγώ δεν έχω καμιά πρόθεση ούτε να ασχοληθώ με ζοωπάρκα μετά από 50 χρόνια ούτε ξέρω αν θα υπάρχουν τουρίστες ή κτίσματα μετά από 50 χρόνια, λέει ο ιδιοκτήτης!!!
Εγώ, απλά έδωσε προς εκμετάλλευση στην εταιρία τα 50 στρέμματα, βάζοντας όρο να μου παραδοθούν πίσω μετά από 50 χρόνια απαλλαγμένα από κάθε κτίσμα ή άλλου είδους υποδομές.
Αγαπητέ έξυπνε Στουρνάρα, προτιμώ να πάω να γκρεμίσω την νύχτα τις εγκατάστασης του μισθωτή, από το να μπλέξω εγώ για τα επόμενα 50 χρόνια με τις εφορίες σας, τα τετραγωνικά σας, τα ισόγεια τα ανώγια τα ζωοπάρκα και τις μπέρκαλες, φωνάζει ο ιδιοκτήτης στο καφενείο.
Εγώ, απλά ένα ενοίκιο εισπράττω και δεν με ενδιέφερε ποτέ να αποκτήσω μετά από 50 χρόνια ούτε ξενοδοχεία ούτε ζοωπάρκα.
Θα του τα γκρεμίσω κύριε Στουρνάρα, θα του τα γκρεμίσω, συνεχίζει ο ιδιοκτήτης.
Αληθινές συζητήσεις στο καφενείο, που σίγουρα θα πρέπει να ακούσει ο Στουρνάρας.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Σχόλια

  1. Μου αρέσει πάντως που διαλογίζεστε με έναν μη εκλεγμένο......
    Εύχομαι καλή συνέχεια στην συζήτησή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.