Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Πάνος Καμμένος: Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δικαιώνονται απόλυτα μετά τις τελευταίες εξελίξεις ..

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δικαιώνονται απόλυτα μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αλλά και την απόφαση του Αρείου Πάγου για μη παραγραφή των αδικημάτων του Παπακωνσταντίνου και της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Την ίδια στιγμή, διεφθαρμένοι τραπεζίτες συνεχίζουν να δίνουν δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς κάλυψη, σε εκδότες οι οποίοι στηρίζουν την κυβέρνηση, σε εργολάβους, όπως ο κ. Μπόμπολας ή ο κ. Ψυχάρης. Νομίζουν χωρίς συνέπειες.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα πρέπει να ανησυχούν ακόμα περισσότερο.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όσοι βγούμε από αυτή τη συνεδρίαση, θα βγούμε σαν μια γροθιά και θα αποτελέσουμε εκείνη την πολιτική δύναμη η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη μέρα».

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Κάνατε λόγο για αποκεφαλισμούς στελεχών κ. Πρόεδρε.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Θα δούμε τι θα γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.