Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Πάνος Καμμένος: Τα παιχνίδια με την εθνική άμυνα και την ασφάλεια της χώρας είναι επικίνδυνα για την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με τα σωματεία των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.
Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον κ. Καμμένο για την καθυστέρηση δεδουλευμένων, καθώς επίσης και για την κωλυσιεργία από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών να ορίσει νέα διοίκηση στην εταιρεία.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πάνος Καμμένος δήλωσε τα εξής:


«Η στάση του υπουργείου Οικονομικών να μην ορίζει διοίκηση ώστε να προχωρήσει η λειτουργία του εργοστασίου και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας, την ίδια στιγμή που υπάρχουν παραγγελίες αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων όπως τα βλήματα 5,56 από τις ΗΠΑ και τα βλήματα APACHI 30 χιλιοστών, προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά στα οποία πρέπει να απαντήσει τώρα η κυβέρνηση.

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα προέκυψαν από τη συγχώνευση της ΕΒΟ και της ΠΥΡΚΑΛ και βάσει του ιδρυτικού τους νόμου υπηρετούν την εθνική άμυνα και την ασφάλεια της χώρας.

Τα παιχνίδια με την εθνική άμυνα και την ασφάλεια της χώρας είναι επικίνδυνα για την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.