Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Αθλητισμός και βία..

Ο Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη υποδέχονται σήμερα, Τετάρτη 29 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης, στην τρίτη εβδομάδα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου ΔΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΑΘΗΣΗ τον κύριο Ελευθέριο Αργυρόπουλο και τον κύριο Κωνσταντίνο Μπέη.
Ο κύριος Αργυρόπουλος, μαθηματικός και συγγραφές ο οποίος κατάφερε και να αποδείξει
το Πυθαγόρειο Θεώρημα 520 φορές και αναγνωρίστηκε για το επίτευγμά του από το βιβλίο Guinness το 1999, θα μας διαφωτίσει με το μάθημα της Αριθμοσοφίας και αμέσως μετά ακολουθεί ο κύριος Κωνσταντίνος Μπέης ο οποίος διδάσκει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τα πρακτικά μαθήματα «Επιλογή Ταεκβοντό» από το 1991 και «Ειδικότητα Ταεκβοντό» από το 1994.
Ο Διδάκτωρ φυσικής αγωγής λοιπόν του Α.Π.Θ θα πραγματοποιήσει μία διάλεξη σχετική με τον Αθλητισμό και τη βία. 

Επίτιμοι καλεσμένοι της  εκδήλωσης είναι η κυρία Βούλα Πατουλίδου ολυμπιονίκης και ο κύριος Γιώργος Κούδας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του  ΠΑΟΚ.

Πληροφορίες εγγραφών στο www.eoellas.org/diaereunasmathisi και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.