Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Τα copy paste εμβλήματα...βρε κάτι συμπτώσεις...

Γράφαμε πριν λίγες μέρες ΕΔΩ για τον Μεγάλο διαγωνισμό με πλούσια δώρα...
Δυστυχώς όμως κανείς αναγνώστης, δεν μας έδωσε την σωστή απάντηση...
Θέλετε να σας δώσω την πλήρη εικόνα;

Ξέρετε ποιον είχε ορίσει η Ρηγίλλης (την εποχή εκείνη).... πολιτικό εποπτεύοντα, στην καμπάνια του υποψήφιου περιφερειάρχη με την Ν.Δ Δράκο;

Σε ποιον είχε χρεώσει πολιτικά την Πελοπόννησο στις περιφερειακές εκλογές; 
Για μαντέψτε!
Ο Χρήστος Ζώης είχε χρεωμένη την περιφέρεια πολιτικά......
Ο τότε διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας (Τσιμογιάννης), που ανέλαβε την καμπάνια της περιφέρειας Πελοποννήσου, είναι σήμερα σύμβουλος του Σαμαρά (και κολλητός του από την εποχή της ΠΟΛΑΝ). 

Και η Νέα ΜΕΡΑ.... χρησιμοποιεί έμβλημα αντίγραφο από την πρόταση, που είχε υποβάλλει ο Τσιμογιάννης στον περιφερειακό συνδυασμό για την Περιφέρεια.. που είχε χρεωθεί πολιτικά ο Ζώης.  
Μια διευκρίνηση..
Ο στρόβιλος ΔΕΝ ήταν η ΤΕΛΙΚΗ πρόταση που πέρασε στην καμπάνια Δράκου το 2010. 
Ήτανπρόταση που είχε υποβάλλει ο Τσιμογιάννης (τότε διευθύνων σύμβουλος της Ashley Holmes, σήμερα σύμβουλος του Σαμαρά) στην καμπάνια (πολιτικός εποπτεύων της οποίας ήταν ο Ζώης)

Τα copy paste εμβλήματα...βρε κάτι συμπτώσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.