O Γιώργος Ρωμανιάς στους Ανεξάρτητους Έλληνες

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΡΩΜΑΝΙΑ
 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα με τον οικονομολόγο και ειδικό σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης, Γιώργο Ρωμανιά, στον οποίο ανέθεσε την ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία Γραμματείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, σε θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Δικαιωμάτων στην Εργασία.
 
Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος δήλωσε τα εξής:
 
«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον κ. Γιώργο Ρωμανιά στην οικογένεια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο κ. Ρωμανιάς αναλαμβάνει την ίδρυση, τη λειτουργία και την οργάνωση Γραμματείας Κοινωνικής Προστασίας και Δικαιωμάτων στην Εργασία σε όλη την Ελλάδα, με ομιλίες, με διάλογο με τους πολίτες και παροχή βοήθειας στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό από την πολιτική της τρόικας».
 
Ο Γιώργος Ρωμανιάς δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή, νομίζω ότι πράγματι η ελληνική κοινωνία χρειάζεται αυτή την παρέμβαση, νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε με θετικό τρόπο τον τρόπο αντιμετώπισης της ανεργίας, επίσης τη δημιουργία ενός συστήματος αντιμετώπισης των ασφαλιστικών προβλημάτων και κυρίως των συνταξιοδοτικών ζητημάτων. Το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης σήμερα έχει διαλυθεί, χρειάζεται η ανάταξή του και πράγματι θα προσπαθήσουμε μέσα στην οικογένεια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να δημιουργήσουμε συνθήκες λειτουργίας ενός νέου συνταξιοδοτικού συστήματος και να δώσουμε ελπίδα και αποτέλεσμα στον ελληνικό λαό».
 

Σχόλια

  1. Αυτό και αν είναι ευχάριστο νέο!

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι θα κάνει τώρα η Νεα Μέρα ?
      http://www.triklopodia.gr/2013/04/blog-post_2850.html

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.