Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Ντροπή κα Ρεπούση...

Ιωάννα Βάνα Κυρλόγλου Κουτσογιαννούλη*
Η γνωστή για την ανθελληνική πολιτική της κα Ρεπούση ξαναχτυπά αμφισβητώντας την Γενοκτονία των Μικρασιατών κ Ποντίων! 

Μόνο ντροπή προκαλεί η προσπάθειά της να παραποιεί τη ιστορία κ να εκμηδενίζει την θρησκευτική μας κληρονομιά!
Το κρίσιμο ερώτημα που προκύπτει είναι


Πως περιμένουμε τη διεθνή αναγνώρισή κ καταδίκη των εγκλημάτων αυτών όταν στο δικό μας Κοινοβούλιο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που έχουν τέτοιες απόψεις??
Στη Γαλλία, στη χώρα ΄που κάνατε το μεταπτυχιακό σας κα Ρεπούση αν δεν κάνω λάθος,η άρνηση της γενοκτονίας
είναι ποινικό αδίκημα!
Εύχομαι την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε κάποια αποβάθρα να μην υποστείτε τέτοιου είδους << συνωστισμό>σαν κ αυτόν που υπέστησαν οι πρόγονοί μου....

* Πολιτευτής ΑΝΕΛ Ν. Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.