Ο ορισμός του λαϊκιστή τζάμπα μάγκα εκ του ασφαλούς



Καρατζαφέρης: Μας τα 'κανε κουδούνια τον τελευταίο χρόνο, ζητώντας "να συννενοηθούμε", "να τα βρούμε", "να αγαπηθούμε" κλπ. γιατί "κανένας δεν μπορεί μόνος του". 

Ναι, δεν μπορεί, αλλά δεν μπορεί, επειδή τα πράγματα είναι αντικειμενικά δύσκολα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην πονέσει ο λαός. Δεν γίνεται από εκεί που έχουμε ελλείμματα της τάξης των 9 δις ευρώ, να περάσουμε (αναγκαστικά) σε..

πλεονάσματα, χωρίς να χυθεί αίμα. 

Αν ήταν εύκολα και ρόδινα τα πράγματα, δεν θα είχε παραιτηθεί ο Παπανδρέου ούτε θα ζοριζόταν τόσο ο Σαμαράς. Τα δύσκολα προβλήματα δεν έχουν εύκολες λύσεις. 



Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα που ζητούσε τόσο επίμονα ο Καρατζαφέρης. Κι όταν ήρθε αυτή η ώρα και ήρθε η ώρα να πάρει το κομμάτι της ευθύνης που του αναλογεί, την ...έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.


"Θα βοηθήσω" αλλά με τρείς όρους προς τη νέα κυβέρνηση:


1. να μην μειωθούν άλλο μισθοί και συντάξεις (λες και ο Παπανδρέου κι ο Σαμαράς κι οποιοσδήποτε άλλος που έχει την ευθύνη το ΄χει βίτσιο να μειώνει μισθούς και συντάξεις)

2. να μην εκχωρηθεί εθνική κυριαρχία (λες και όλοι οι άλλοι είναι προδότες που θέλουν να ξεπουλήσουν την πατρίδα) και

3. "όχι στο πλιάτσικο το οποίο θα επιχειρηθεί". Τι λες ρε μεγάλε; Ε, μπες στην κυβέρνηση για να τους εμποδίσεις. Ξεκινώντας τη θητεία σου, με το να μας εξηγήσεις τα νούμερα: φέτος τα φορολογικά έσοδα ήταν 40 δις και οι μισθοί και συντάξεις 49. Δεδομένου ότι απαγορεύεται δια ροπάλου να είμαστε ελλειμματικοί, πες μας τι ακριβώς να κάνουμε και θα το κάνουμε.



Και το κερασάκι: επειδή εκτιμά ότι από το ΠΑΣΟΚ δεν παίρνει ούτε μία ψήφο, συνεχίζει την επίθεση στη ΝΔ με ψευτοπατριωτικές κορώνες (του κακώς εννοούμενου πατριωτισμού): "είμαι σίγουρος ότι ο ομογάλακτος εταίρος (από πού ως πού είσαι ομογάλακτος του Σαμαρά;) θα ζητήσει άρση του νόμου περί ιθαγένειας των μεταναστών". Ε, ανέλαβε εσύ το Υπουργείο Εσωτερικών και κάντο εσύ ! Να δείς πόσα απίδια χωράει ο σάκος. (αλήθεια, με το θρήσκευμα στις ταυτότητες τι έγινε; γιατί δεν το επαναφέρεις; Αλλά είπαμε, λέμε και καμιά μαλακία να δουλεύουμε το Χριστεπώνυμο πλήθος, μη χαλαστούμε όμως και με τους Εβραίους αδερφούς μας και δεν ξαναδούμε τη φάτσα μας σε κανάλι! Πονηρός ο βλάχος...)


Δείτε το βίντεο με τις λαϊκιστικές δηλώσεις, όπου βρήκε ...ώριμο τον Παπούλια:


και δείτε τι έλεγε μόλις προχθές:

Σχόλια