Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011 θα εορτασθεί στη Ν. Ποτίδαια, η Επέτειος του Ολοκαυτώματος της Χερσονήσου Κασσάνδρας, κατά το 1821.
Η καθιέρωση του Εορτασμού έγινε με σκοπό να αποδοθεί η οφειλόμενη από το έθνος τιμή και ευγνωμοσύνη στους πολεμιστές, στους νεκρούς και τα θύματα του ιερού εκείνου αγώνα, κατά τον οποίο οι κάτοικοι της Κασσάνδρας και πολλοί πατριώτες από άλλες περιοχές αντιστάθηκαν με τόλμη και αυτοθυσία στο...

βάρβαρο κατακτητή, καταγράφοντας σελίδες δόξας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Γιώργος καλεί όλους τους κατοίκους της Χαλκιδικής να τιμήσουν την επέτειο με την παρουσία τους.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
1. Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων και των Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ και  Ι.Δ, των Τραπεζών, των σπιτιών των πολιτών, καθώς και των ιδιωτικών καταστημάτων της χερσονήσου Κασσάνδρας, από το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου της 14ης Νοεμβρίου 2011.
2.Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων, των Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ, Ι.Δ., και Τραπεζών σε όλη τη χερσόνησο κατά τις βραδινές ώρες της 14ης Νοεμβρίου 2011.
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011. 
1. Ώρα 10:30: Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ποτίδαιας, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος.
Μετά το τέλος της δοξολογίας θα εκφωνηθεί στον Ιερό Ναό, ο Πανηγυρικός της ημέρας.
 2.Ώρα 11:20: Επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των πεσόντων.
θα ακολουθήσει ενός λεπτού σιγή. Η φιλαρμονική του Δήμου Κασσάνδρας θα παιανίσει και θα ανακρούσει τον Εθνικό μας Ύμνο.
3.Θα ακολουθήσει παρέλαση στον κεντρικό δρόμο του Δημοτικού Διαμερίσματος της Ποτίδαιας, των μαθητών μπροστά από τους επισήμους και τους κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.