Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Η Μέρκελ, σύμφωνα με το Wikileaks, απέκρυψε το μέγεθος της Ελληνικής κρίσης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, βασισμένα στα Wikileaks
...η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ απέκρυψε το πραγματικό μέγεθος της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.
Οι Γερμανοί αξιωματούχοι θεωρούν ότι δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή ένα πακέτο διάσωσης και η παράταση ζωής για την Ελλάδα θα εμπεριείχε πολλά ρίσκα.
Στην πραγματικότητα, η γερμανική κυβέρνηση, η ΕΚΤ και ιδιώτες
γερμανοί οικονομολόγοι αμβλύνουν την σοβαρότητα της δυσχερούς κατάστασης της Ελλάδας και των πιθανών επιπτώσεων αυτής στην σταθερότητα του Ευρώ.

 Το σχετικό σήμα του wikileaks αναφέρει :
" Η κυβέρνηση της Άνγκελα Μέρκελ καλωσόρισε την απόφαση της ανεπίσημης συνόδου της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες στις 11 Φεβρουαρίου για την μη παροχή οικονομικής βοήθειας- προς το παρόν- στην Ελλάδα η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας.
Οι γερμανοί αξιωματούχοι θεωρούν ότι δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή ένα πακέτο διάσωσης και η παράταση ζωής για την Ελλάδα θα εμπεριείχε πολλά ρίσκα.
Ένας μεγάλος φόβος στην Γερμανία είναι ότι η διάσωση της Ελλάδας θα οδηγούσε στο να περιμένουν και άλλες χώρες της Ευρώπης που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, την ίδια αντιμετώπιση…Παρότι οι γερμανοί αξιωματούχοι δεν αποκλείουν εντελώς ένα πρόγραμμα βοήθειας του ΔΝΤ…οι περισσότεροι θεωρούν αυτό το ενδεχόμενο ιδιαίτερα απίθανο, ειδικά αν ληφθεί υπόψη η σθεναρή αντίσταση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Στην πραγματικότητα, η γερμανική κυβέρνηση, η ΕΚΤ και ιδιώτες γερμανοί οικονομολόγοι αμβλύνουν την σοβαρότητα της δυσχερούς κατάστασης της Ελλάδας και των πιθανών επιπτώσεων αυτής στην σταθερότητα του Ευρώ.

Πληροφορίες από Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.