Κώστας Αγοραστός: «Πάγια η θέση μου υπέρ της διατήρησης της 1ης Στρατιάς»

Συναντήθηκε σήμερα με το νέο διοικητή της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη στον οποίο ευχήθηκε «κάθε επιτυχία στην κρίσιμη για την ακεραιότητα και ασφάλεια της πατρίδας μας αποστολή της 1ης Στρατιάς»
Στη συνάντηση διαπιστώθηκε η αμοιβαία βούληση για στενή συνεργασία
στους τομείς κοινού ενδιαφέροντος
Την πάγια θέση του
υπέρ της διατήρησης της 1ης Στρατιάς εξέφρασε ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός κατά τη σημερινή συνάντησή του με το νέο διοικητή της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη.
Η συνάντηση ήταν εθιμοτυπικού χαρακτήρα μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του αντιστρατήγου Κωνσταντίνο Γκίνη, παρόλα αυτά η συζήτηση των δύο ανδρών επεκτάθηκε και σε όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Ο κ. Κ. Αγοραστός ευχήθηκε στον αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη «κάθε επιτυχία στην κρίσιμη για την ακεραιότητα και ασφάλεια της πατρίδας μας αποστολή της 1ης Στρατιάς».
Παράλληλα, τον παρακάλεσε να μεταφέρει στα αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων «τα αισθήματα ευγνωμοσύνης του Ελληνικού λαού και ιδίως των Θεσσαλών για την ανεκτίμητη προσφορά τους».
Στη συνάντηση διαπιστώθηκε η αμοιβαία βούληση για στενή συνεργασία και συνέργεια στο άμεσο μέλλον.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.