Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Άρχισαν να ψάχνονται για τα CDS...


Mάλλον άρχισαν να ψάχνονται για τα CDS...
Εξ ου και οι οδηγίες από το ISDA Chief Executive Office .
Πρώτος κανόνας λέει ο ISDA ( International Swaps and Derivatives Association) είναι :Διαβάστε το συμβόλαιο...
Με δεδομένη την πρόταση από την Ευρωζώνη για ένα κούρεμα 50% του ελληνικού χρέους, πολλοί αναλυτές αμφισβητούν την αξία των κρατικών CDS...

Προτείνουμε στις αυθεντίες να διαβάσουν, πρώτα τις Συχνές Ερωτήσεις μας για το θέμα και στη συνέχεια αν εξακολουθούν να ενδιαφέρονται, τον ορισμό του πιστωτικού γεγονότος αναδιάρθρωσης. Ένας απλός κανόνας που πρέπει να ακολουθηθεί είναι ότι, εάν πρόκειται να γνωμοδοτήσει κάποιος επί των συμβάσεων, θα πρέπει να διαβάσει τη σύμβαση. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα το αφήσουμε στην καλά δοκιμασμένη διαδικασία της αρμόδιας επιτροπής (Determinations Committee ), να αποφασίσει για το θέμα, εάν και όταν ένα ζήτημα τεθεί.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.