Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ”… Που είναι τα ΜΜ”Ε” της κατάντιας για να κάνουν πρωτοσέλιδο την ομολογία – βόμβα κορυφαίου υπουργού για τον Παπανδρέου;

Τον θυμάστε τον “Κουρασμένο”;;

Θυμάστε την κυρία Κάτια Μακρή με την άψογη οδοντοστοιχία να λυσσά για την πτώση του προκειμένου να έρθει ο “Ξεκούραστος, αδάμαστος, εθνοσωτήρας”;

Αυτό που θα διαβάσετε λοιπόν, δεν θα το δείτε πουθενά. Ούτε σε δελτία ειδήσεων, ούτε σε πρωτοσέλιδα, ούτε να το εκστομίζει η -γοητευτικότατη κατά τα άλλα- οδοντοστοιχία της κυρίας Μακρή.

Times του Los Angeles. Ημερομηνία 6/11/2011.

Άρθρο για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα.

Κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε στην εφημερίδα ότι:

“Δεν είναι και το ποιό χαριτωμένο τέλος για τον πρωθυπουργό… Ήταν όμως πολιτικά κατεστραμμένος, ήταν κουρασμένος, ήθελε να φύγει”!!

Και το Αγγλικό κείμενο:
“It’s not the most graceful of ends,” said a Cabinet minister who requested anonymity. “But he was politically shattered. He had grown tired. He wanted to leave.”
Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: http://www.latimes.com/news/nationworld/world/la-fg-greece-talks-20111107,0,6522649.story
Φωτό: Ένα από τα κορυφαία πρωτοσέλιδα τις ημέρες ψήφισης του κατάπτυστου, φονικού για την πατρίδα μνημονίου. “Διώξε τον Καραμανλής”, ο Αντώναρος δήλωνε ότι ο “Καραμανλής είναι μνημονιακός” σύμφωνα με την εφημερίδα και απειλούσε με …αποχωρήσεις (!!), την ίδια στιγμή που το σχέδιο εκποίησης της πατρίδας, η έσχατη προδοσία του λαού, ήταν σε πλήρη εξέλιξη.
Σήμερα, ξέρετε. Η μόνη διέξοδος είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Θα αγωνιστούμε ενάντια στην Λήθη μέχρι να τους γκρεμίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.