Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συνάντηση Παπανδρέου – Παπαδήμου

Λίγο πριν κόψει το νήμα η ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης, ο Γ. Παπανδρέου συναντάται αυτή την ώρα με τον πρώην αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και Υπουργό Οικονομικών επί Σημίτη Λουκά Παπαδήμο.
Μέχρι και χθες το όνομά του ήταν πρώτο στη λίστα για να αναλάβει τα ηνία της χώρας στην μεταβατική κυβέρνηση, αλλά η δουλειά φαίνεται να «χάλασε»
χθες γιατί ζητούσε μεγαλύτερη διάρκεια στην κυβέρνησή του, με τις εκλογές να γίνονται όχι τον Φεβρουάριο, αλλά προς το καλοκαίρι, κάτι που αρνήθηκε η ΝΔ.
Ωστόσο, σήμερα το όνομά του φαίνεται να ξαναπαίρνει τα πρωτεία, αν και από χθες το βράδυ φιγούραρε το όνομα του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ Π. Ρουμελιώτη, ο οποίος γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.