Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Σεμινάριο για το μάθημα της ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ της Α΄ Λυκείου

Αγαπητοί συνάδελφοι/φισσες
Η Επιτροπή Παιδείας της ΠΕΒ στην προσπάθειά της να στηρίξει και βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα της ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ στην Α΄ Λυκείου οργανώνει σχετικό επιμορφωτικό Σεμινάριο σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διδακτικής και Επιστημολογίας ΦΕ και Εκ/κής Τεχνολογίας του Παν/μίου Αθηνών.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο κτίριο του Χημείου (ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 13Α- ΑΘΗΝΑ). Θα συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί από την Τριτοβάθμια και την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ερευνητές, όπου θα αναπτύξουν επιπλέον τα διδασκόμενα συστήματα (Νευρικό, Αναπαραγωγικό) και θα παρουσιάσουν διδακτικές προτάσεις για την διδασκαλία του μαθήματος.
Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.