Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΣΤΙΣ 26/10 ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!

Μετά από 18-19(!) ονόματα «πρωθυπουργών» και 5-6 μέρες απόλυτου παγκόσμιου εξευτελισμού που μόνο ο ΓΑΠ ευχαριστιέται(το χαμόγελό του δεν φεύγει με τίποτα, όπως και η διάθεση για τις καθημερινές του ασχολίες), σήμερα ίσως δούμε ποιος θα υπογράψει την επόμενη φάση της «συμμόρφωσής» μας. Ενώ στην Αθήνα παίζεται κωμωδία, από την Ευρώπη μαθαίνουμε ότι η Γερμανία(και λιγότερο η Γαλλία) ετοιμάζει σχέδια εξόδου από το €, αντίθετα με κάθε ευρωπαϊκό θεσμό, θέλει αλλαγή στα μέτρα των συνθηκών της ΕΕ(ανέκδοτο ελληνικό η «ένωση») και οδηγεί την Γηραιά Ήπειρο στον γκρεμό, επειδή έχει φόβο, ψυχώσεις οικονομικές και βάρη από τα εγκλήματά της στους 2 Παγκοσμίους Πολέμους.
Μαθαίνουμε ότι στην Merkel δεν αρέσει τώρα η απόφαση της Συνόδου Κορυφής στις 26-27/10/2011. Μαθαίνουμε, και κανένας δεν αξιοποιεί, για νύξεις για την κερδοσκοπία Ευρωπαίων εναντίον της Ελλάδας, για τα γερμανικά κέρδη από την ελληνική κρίση και βλέπουμε ακόμα κάποιους να παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια επιβίωσης ενώ φασίστες νέου τύπου να μας εκβιάζουν απροκάλυπτα για υπογραφή μνημονιακών φρονημάτων. Θα μας είχαν ξαποστείλει εκτός Ευρώπης, αν δεν έσκαγε η ιταλική βόμβα, την οποία υποτιμούσαν καθιστώντας τον ελληνικό λαό υπεύθυνο για ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα απαξίωσης θεσμών, έλλειψης ηγεσίας, διαφθοράς και νέου τύπου γερμανικού ολοκληρωτισμού και οικονομικής δικτατορίας. Δεν μας νοιάζει ο νέος «πρωθυπουργός» της παράνομης διαδικασίας που έχει επισκιάσει την τραγωδία που ζούμε, αλλά μια σοβαρή λύση για τους Έλληνες. Νόμιμη μέσα από εκλογές και όχι αλισβερίσια και παίγνια κυρίως από την πλευρά του χαζοχαρούμενου άχρηστου γιου του Ανδρέα… Ο διεθνής Τύπος το αναφέρει: ακούστε και μην υποτιμάτε τον ελληνικό λαό… Εδώ που είναι ούτε από Shauble, ούτε από Rehn, ούτε από Merkel και Roesler, ούτε και από όλους στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο μαζί καταλαβαίνει και νιώθει φόβο. Αυτός θα αλλάξει την Ελλάδα και όχι οι δυνάστες μας! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ με το τσίρκο… Η Δημοκρατία δεν είναι reality «ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ»! Μόνο ο Ψινάκης λείπει να επιλέξει τον κατάλληλο(και θα το έκανε σε 1-2 μέρες το πολύ).
http://citypress-gr.blogspot.com/2011/11/2610.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.