Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Αυτή τη συμφωνία (EFSF) θα την υπογράψετε κ. Βουλευτές ;;

Προσέξτε τώρα τι γίνεται...
Η νέα δανειακή σύμβαση δεν θα έχει τη μορφή της πρώτης σύμβασης ,καθώς «ο διακανονισμός γίνεται μέσω EFSF»
Την σύμβαση EFSF όμως την έχει ήδη υπογράψει ο Παπακωνσταντίνου από 7/6/2010.
Ας δούμε όμως δυο επίμαχες παραγράφους (15 και 16) του EFSF.
15. MISCELLANEOUS


(1) If any one or more of the provisions contained in this Agreement should be or become fully or in part invalid, illegal or unenforceable in any respect under any applicable law, the validity, legality and enforceability of the remaining provisions contained in this Agreement shall not be affected or impaired thereby. Provisions which are fully or in part invalid, illegal or unenforceable shall be interpreted and thus implemented according to the spirit and purpose of this Agreement.
(2) The Preamble to this Agreement forms an integral part of this Agreement.
(3)Each of the Parties hereby irrevocably and unconditionally waives all immunity to which it is or may become entitled, in respect of itself or its assets or revenues, from legal proceedings in relation to this Agreement including, without limitation, immunity from suit, judgment or other order, from attachment, arrest, detention or injunction prior to judgment, and from any form of execution and enforcement against it, its assets or revenues after judgment to the extent not prohibited by mandatory law.
Και στα ελληνικά:
Κάθε ένα από τα συμβαλλόμενα μέρη με την παρούσα ο αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.
 
Σας θυμίζει τίποτα η πιο πάνω απίστευτη παράγραφος-δέσμευση ;

Eίναι ακριβώς ίδια, πιστή αντιγραφή αντίστοιχης παραγράφου της δανειακής σύμβασης !!!

Δείτε τώρα τι γράφει η επόμενη παράγραφος του EFSF
Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο...
16.GOVERNING LAW AND JURISDICTION
(1) This Agreement and any non-contractual obligations arising out of or in connection with it shall be governed by and shall be construed in accordance with English law.
(2) Any dispute arising from or in the context of this Agreement shall be settled amicably. In the absence of such amicable agreement, the euro-area Member States agree that to the extent it constitutes a dispute between them only, it shall be submitted to the exclusive jurisdiction of the Court of Justice of the European Union. To the extent there is a dispute between one or more euroarea Member States and EFSF, the Parties agree to submit the dispute to the exclusive jurisdiction of the Courts of the Grand Duchy of Luxembourg.
Η δανειακή σύμβαση, η ταφόπλακα της εθνικής μας κυριαρχίας σας θυμίζουμε ότι δεν πέρασε ποτέ από την Βουλή...Απλά την είχαν επισυνάψει σαν συνημμένο !!
Όμως την σύμβαση EFSF την έχει ήδη υπογράψει ο Παπακωνσταντίνου από 7/6/2010.
Τώρα λοιπόν και σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ε.Ε θα πάμε σε νέα σύμβαση με βάση το EFSF.
Η σύμβαση όμως αυτή θα πρέπει να περάσει από την βουλή και στην συνέχεια να υπογραφεί.
Έλα όμως, που ο Παπακωνσταντίνου έχει ήδη υπογράψει την EFSF και τους απαράδεκτους όρους που απεμπολούν την εθνική κυριαρχία..
Για αυτό ο Βενιζέλος προσπαθούσε να μην χρεωθεί μόνος την όλη ιστορία και να νομιμοποιήσει τόσο την δανειακή, την συμφωνία EFSF, όσο και την νέα σύμβαση δανεισμού.

Συνταγματολόγος είναι, φιλόδοξος είναι και για αυτό άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, να χρειάζονται 180 ψήφοι για την επικύρωσή της νέας σύμβασης.
Διαβάστε το κείμενο της συμφωνίας EFSF.

10 σχόλια:

 1. Πόσες (κρεμάλες) εεε ψήφους εννοώ χρειάζεται για να επικυρωθεί το πακέτο; Όχι ότι με ενδιαφέρει αλλά, για να καταρτίσω τις ανάγκες μου σε ξύλα και σχοινί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. YES, WE DO
  Αλλά γιατί ρωτάς τους βουλευτές και όχι τον αντιμνημονιακό Αντώνη ?

  Αγαπητέ Αρίστο, δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι σε δουλεύουν τα αγαπημένα σου γαλάζια παιδιά ?

  Αγαπητέ Αρίστο, δεν έχεις οτι δεν τους άρεσε το μαζί τα φάγαμε του Πάγκαλου, καθώς τους απέκλειε από το μαζι θα τα τρώμε ? Ξέρεις ποιού Πάγκαλου του ορκισθέντος πρό ολίγου αντιπροέδρου της συγκυβέρνησης.

  Και μην μου πείς για ποιά συγκυβέρνηση μιλάω, γιατί καλά ξέρεις οτι ΕΙΝΑΙ συγκυβέρνηση.

  Αγαπητέ μπλόγκερ μην νομίζεις ότι τα βάζω μαζί σου, επειδή απευθύνομαι σε σένα, απλά θέλω να πω και εγώ κάπου το πόνο μου.

  Και εγώ νοιώθω σαν και εσένα ένας "απατημένος σύζυγος", απλώς εγώ το λέω ενώ εσύ ακόμα κρύβεσαι, αλλά φίλε μου τα κερατά σου δεν κρύβονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Διαβάστε τη σημερινή δήλωση του Σαμαρα για τη συνκυβέρνηση, συγνώμη μεταβατική κυβέρνηση, και θα καταλάβετε.
  http://www.nd.gr/web//guest/press/-/journal_content/56_INSTANCE_c6UH/36615/831929
  Απορία, στηρίζει ο κ. Σαμαράς και τον κ. Πάγκαλο ?
  Α ρε Καρατζαφέρη πόσο δίκιο είχες ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Nα παρακαλάμε να μην υπογραφεί ποτέ αυτή η δανειακή σύμβαση γιατί θα αποτελεί προδοσία.Κάντε λιτανείες,χτυπάτε τις καμπάνες πένθιμα,ικεσίες,σαρανταλείτουργα,να γίνει σεισμός την ώρα που θα πάνε να υπογράψουν,κατάρρευση του ευρώ πριν μπουν οι υπογραφές,τσουνάμι 300 μέτρα ύψος να συμπαρασύρει το μέγαρο που θα υπογράφουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. See you in Hell
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KRu-cPeOCYU
  Είναι ή δεν είναι, ιδού η απορία ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. SILVER ALERT

  ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ
  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ 11/11/11
  ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ

  ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΚΕ Η ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τι γίνεται με την ανάρτηση σχολίων στο μπλογκ ?
  Δεν ανεβαίνει τίποτα ....
  Επιβολή λογοκρισίας ή "τεχνικό πρόβλημα" ?
  Ας μας πει κάποιος τι γίνεται, εκτός και το μπλογκ έκλεισε μετά την κατάρευση της κυβέρνησης του ΓΑΠ, λόγω επίτευξης του σκοπού του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αγαπητέ Αρίστο επάνω δεξιά έχεις μόνιμα αναρτημένο ένα videο με τίτλο "Υπάρχει μεγάλη διαφορά".

  Εγώ πλέον δεν βλέπω καμμία διαφορά, μιας και οι μάσκες έπεσαν, αλλα μόνο συγκυβέρνηση, παρότι ο κ. Σαμαράς προσπαθεί επί ματαίω να αποδείξει το αντίθετο.

  Το μονο που βλέπω είναι Τροικα και στη κυβέρνηση και τι τρόικα, τροικα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ με επικεφαλή εναν άνθρωπο υποστηρικτή του παγκόσμιου κεφαλαίου αν όχι εκπρόσωπο της παγκόσμιας διακυβέρνησης που έλεγε ο κ. Παπανδρέου.

  Καιρός λοιπόν είναι να κατεβεί αυτό το video γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει καμμιά διαφορά και σύντομα θα δούμε, με τις ευλογίες και του κ. Σαμαρά, ακόμα χειρότερες μέρες.

  Βέβαια κάποιοι κάποτε μας είχαν προειδοποιήσει
  http://www.youtube.com/watch?v=AMwpBzdzo_M
  αλλά εμείς τότε απορούσαμε, για να μην πούμε οτι γελούσαμε, με αυτά που έλεγε η κ. Μπενάκη στον κ. Παπούλια.

  Τελειώνοντας αγαπητέ Αρίστο, περιμένω από εσάς τους ανώνυμους μπλογκερς να σταθείτε αντάξιοι των περιστάσεων και να μην αποτελέσετε και εσείς μέρος του συστήματος που πάει να στηθεί σε βάρος του ελληνικού λαού, καταπατώντας το σύνταγμα
  ( http://www.inews.gr/22/syntagmatiki-ektropi.htm ) και αγνοώντας την λαική βουληση.

  Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και σκέψου σοβαρά τα γραφόμενά μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Παγκόσμιας δια(συν)κυβέρνησης συνέχεια
  http://www.tsantiri.gr/politiki/apokalipsi-trilateral-commission-vinteo.html
  Για να καταλαβαινόμαστε, ο ΓΑΠ εκπλήρωσε το όνειρό του ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟ CNN ΚΑΙ ΤΟ BBC..... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ... "ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ"... ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...!!!

  ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.