Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Κοιτάξτε που κατρακύλησαν οι καταθέσεις...


Άλλη μια τιτανοτεράστια επιτυχία του ΠΑΣΟΚ...
Δείτε πως δεν προστάτεψαν τις καταθέσεις των επενδυτών και τις έφεραν στα σημερινά επίπεδα.
Σύμφωνα με στοιχεία που μόλις κυκλοφόρησαν από την Τράπεζα της Ελλάδας, η κατάρρευση Σεπτεμβρίου στις ακαθάριστες καταθέσεις
από 188.7 δις € σε 183.2 δις € ήταν η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι οι ελληνικές καταθέσεις κορυφώθηκαν σε € 237,8 δις € τον Σεπτέμβριο του 2009. Πρόκειται για μια βύθιση 23% από τα ιστορικά υψηλά του. Οι καταθέσεις συνεχίζουν να μειώνονται μήνα με το μήνα καθώς όλο και περισσότεροι Έλληνες μεταφέρουν στο εξωτερικό τα μετρητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.