Στέφανος Χίος: Πόλεμο λάσπης ετοιμάζονται να ρίξουν στον Καμμένο!!!

Πληροφορίες από πολλά δημοσιογραφικά γραφεία αναφέρουν ότι το πανικόβλητο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά .. 
ετοιμάζεται να εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση στο κίνημα Ανεξάρτητοι Έλληνες και στον Πάνο Καμμένο ρίχνοντας τόνους λάσπης.

Την πληροφορία μετέδωσε και ο Στέφανος Χίος στο Μακελειό που από χθες το βράδυ, μετά από το κόψιμο από το Κόντρα μεταδίδεται web από την ιστοσελίδα www.makeleio.gr
http://kontiloforos.blogspot.com/2012/03/blog-post_9306.html

Σχόλια

  1. Αφου το είπε και ο Χίος, τότε είναι σίγουρο ....
    Συνεχίστε να πολιτεύεστε έτσι και τη κυριακή των εκλογών θα γελάσει ο καθε πικραμένος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα το γιακουμάτο βλέποντας το κενό μέσα του, το άδωνι και όλα τα σκ@τ@ της συγγρού, προσπαθούν να βρούν ψεγάδι στον Πάνο, είναι βέβαιο ότι το ποσοστό ξεπερνά αυτό των υπαλλήλων της μέρκελ και του σαρκοζί, δηλαδή της νέας δούλας και του μπατσόκ. Όσο για σένα συνέχισε ανώνυμε το παιχνίδι σου και μάλλον ο βολευτής σου θα σε εξυπηρετήσει, αν βγεί κανένας στις επόμενες εκλογές από τους δωσίλογους!!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.