Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Ο πρώτος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος του Κικίλια, στους "Ανεξάρτητους Έλληνες"...

Ο Θανάσης Αυγερινός, ο οποίος είχε διατελέσει και αντινομάρχης ανατολικής Αττικής προσχώρησε στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του diktionews.gr δεν είχε κανένα σημείο επαφής και συνεργασίας με τον επικεφαλής του συνδυασμού στον οποίο ανήκε μέχρι προχθές.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Αυγερινός
θεωρείται ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Αττικής αφού σχεδόν πάντοτε σε αυτοδιοικητικό επίπεδο εκλεγόταν στην πρώτη θέση με τη σημαία παρατάξεων που πρόσκεινταν στη ΝΔ.
Παρά ταύτα ο Βασίλης Κικίλιας δεν κατόρθωσε να περιφρουρήσει τους συμβούλους του και οι διαρροές άρχισαν με τον πλέον ηχηρό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.