Αντιδράσεις για τα τριάντα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών

Τον επιχειρησιακό και στρατηγικό σχεδιασμό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, παρουσίασε σήμερα Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων και τη δημιουργία 3 Κέντρων Κλειστής Προσωρινής Φιλοξενίας σε κάθε Περιφέρεια της χώρας, δηλαδή 30 κέντρα στην ηπειρωτική χώρα, εκτός της Νησιωτικής. 
 «Το σχέδιο περιλαμβάνει δράσεις επιχειρησιακές και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Περιλαμβάνει δράσεις σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, προκειμένου να μπορέσουμε, το επόμενο χρονικό διάστημα, να ορίσουμε και να αποφασίσουμε τους χώρους τους οποίους θα γίνουν τα πρώτα κλειστά κέντρα φιλοξενίας.
Αποτελεί απόφασή μας, σε κάθε Περιφέρεια της χώρας, να δημιουργηθούν τρία κέντρα κλειστής φιλοξενίας των παράνομων μεταναστών» επεσήμανε ο κ. Χρυσοχοΐδης.
Οι περιφερειάρχες Λάρισας και Δυτικής Μακεδονίας ανέφεραν ότι υπάρχουν έντονες αντιδράσεις στις περιοχές τους για τη δημιουργία των κέντρων παράνομων μεταναστών, ενώ υπέρ της δημιουργίας τους τάχθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος Γιάννης Σγουρός.
Κατά της δημιουργίας κέντρου μεταναστών το δημοτικό συμβούλιο Λαγκαδά
Ομόφωνη απόφαση κατά της δημιουργίας κέντρου υποδοχής μεταναστών στα όρια του δήμου έλαβε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του το δημοτικό συμβούλιο Λαγκαδά.
Ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Αναστασιάδης, δήλωσε ότι η διοίκηση του δήμου θα επιδιώξει συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και σε περίπτωση που δεν εισακουστεί θα αντιδράσει δυναμικά. Όπως επισήμανε, υπάρχουν δημοσιεύματα ότι θα δημιουργηθεί κέντρο υποδοχής μεταναστών σε παλιό στρατόπεδο στα Λαγκαδίκια όπου, σύμφωνα με τον κ. Αναστασιάδη, δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές.
Στη συνεδρίαση έδωσαν το «παρών» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Καράογλου ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου και ο μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, Ιωάννης.


Σχόλια

  1. Ποιά είναι η αποψη του κόμματος των Ανεξάρτητων ?
    Η ασχολείστε μονο με το μνημόνιο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις ειδαν τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θυμήθηκαν τους μετανάστες και την εγκληματικότητα. Κλασικοί έλληνες πολιτικοί και κόμματα της συμφοράς.

    Πάλι πάνε να υφαρπάξουν την ψήφο από τους μη σκεπτόμενους πολίτες. Τι κάνανε τα τελευταία 10 χρόνια τα 2 μεγάλα κόμματα, με την υποστήριξη της αριστεράς?

    Γέμισαν την Ελλάδα με αλλοδαπούς εγκληματίες. Το παίζανε προοδευτικοί, μέχρι που οι λαθρομετανάστες σκοτώνουν, κλέβουν και βιάζουν τους έλληνες ιθαγενείς.

    ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ. Οργανωμένα τα κωλοκάναλα, οι γλύφτες δημοσιογράφοι, τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και όλα τα μπλε, πράσινα, κουκουρούκου κόμματα μιλάνε όλοι για λύση στο μεταναστευτικό.

    Να δείτε που αν βγούνε οι ίδιοι θα το ξεχάσουν αμέσως, σαν το λεφτά υπάρχουν.

    Φοβούνται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα τους χαλάσει την σούπα και θα χάσουνε την κουτάλα με τα ζουμιά.

    ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να τρέμουν τα πολιτικά καθάρματα που ξεπούλησαν την Πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα να παθουν ολοι οι ασχετοι,που κυβερνανε χωρις να εχουν την στοιχειωδη γνωση κοινωνικης ψυχολογιας.Και δεν χρειαζεται να την σπουδασεις αρκει να εχεις την σοφια να βαλεις τον εαυτο σου στην θεση αυτου που του φορτωνεις ενα "καρο σκατα" στο τοπο του.Εσενα κ.Χρυσοχοιδη θα σαρεσε εξω απο το σπιτι σου να ειναι ενα απο αυτα τα στρατοπεδα??Γιαυτο λοιπον το πρωτο που θα επρεπε να γινοταν σε τετοιες περιπτωσεις ειναι,πρωταπολλα ενημερωση, αμεση, και οχι να το μαθω απο τις εφημεριδες, και απο τριτους, το τι προκειται να γινει στην πολη μου,με υφος προτασης και οχι επιβολης,γιατι ποιος εισαι ρε?που αποφασιζεις για τον τοπο μου??χωρις να με ρωτησεις??και με καποια δελεαρ ανταλλαγματα που θα κανουν τον καθε ενα να το ξανασκεφτει.Λοιπον ακομα ειναι αρχαριοι και δεν ξερουν που παν τα τεσσερα,μαυριστε τους να πανε στον αγυριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.