ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν επιδοτούνται από τα κρατικά ταμεία.
Ο αγώνας μας γίνεται κινηματικά και μόνο με τις δικές μας δυνάμεις.
Η οικονομική στήριξη φίλων που μας ακολουθούν με πίστη και εμπιστοσύνη, επιτρέπεται από νόμους και Σύνταγμα και εννοούμε ΜΟΝΟ αυτή τη διαδικασία να ακολουθήσουμε.
Τίποτα κάτω από το τραπέζι, τίποτα σε βαλιτσάκια, τίποτα σε πακετάκια και όλα με την απόλυτη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
Τις εισφορές και το εξοδολόγιο θα ελέγχει εξαμελής Επιτροπή (τρία μέλη από τη Διοικούσα Επιτροπή του Κινήματος και τρία με κλήρωση από τα συνιδρυτικά μέλη).
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διευκρινίζουν ότι μετά τις εκλογές, από την κρατική επιχορήγηση που θα τους δοθεί, θα βρουν τον διαδικαστικό τρόπο να επιστρέψουν τα χρήματα σε όσους το επιθυμούν, από εκείνους που, ενδεχομένως και από το υστέρημά τους, βοηθήσουν τώρα την κοινή μας προσπάθεια. Σε διαφορετική περίπτωση τα χρήματα αυτά, αφαιρουμένων των τραπεζικών παρακρατήσεων στη πρωτογενή κατάθεσή τους υπέρ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, θα δοθούν σε κοινωφελείς σκοπούς.
 
Η οικονομική στήριξη μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους:
 
  1. Κουπόνια
    Τα κουπόνια που εκτυπώθηκαν είναι στο σύνολό τους τα εξής:
    2 ευρώ               60.000 κουπόνια
    5 ευρώ               97.500 κουπόνια
    10 ευρώ              20.000 κουπόνια
    50 ευρώ              10.000 κουπόνια
    500 ευρώ                500 κουπόνια
     
    Η διάθεσή τους γίνεται καθημερινά 10:00 – 20:00 από τα κεντρικά γραφεία του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    (Λ.Συγγρού 196 - Χαροκόπου 2 - Αθήνα)
     
    Υπεύθυνες οι κυρίες Έλενα Κουμπάνη και Χρύσα Πετροπούλου.
     
  2. Κατάθεση μέχρι του ποσού των 100 ευρώ, στην Εθνική Τράπεζα
    αριθμός λογαριασμού:                               054/480008-76

    αριθμός λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ:   GR17 0110 0540 0000 8000 876

    BIC/SWIFT:                                                  ETHNGRAA
  3.  
  4. Με πιστωτική κάρτα ή Paypal:

Σχόλια

  1. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ δεν επιδοτούνται από τα κρατικά ταμεία καθώς παρά τη προσπάθεια συγκρότησης κοινοβουλευτικής ομάδας αυτό απέβη ανέφικτο. Βλέπετε οι της ΝΔ πρόλαβαν και γύρισαν τα "αδέσποτα" πίσω στο "μαντρί" ενώ το Άρμα Πολιτών δεν θέλει συνεργασία με τους Ανεξάρτητους.

    Από εκεί και πέρα στο όνομα της διαφάνειας τη "νύφη" καλείται να τη πληρώσει και πάλι ο συνήθης "ύποπτος", έλληνας ψηφοφόρος. Με την πρωτόγνωρη όμως υπόσχεση ότι αν το κόμμα μπεί στη Βουλή και πάρει την επιδότηση, τότε τα λεφτά που έδωσε για την ενίσχυση του κόμματος θα του επιστραφούν. Μέ άλλα λόγια άτοκος "εσωτερικός" δανεισμός εν όψει εκλογών.

    Φυσικά αν κάποιος δεν θέλει τα λεφτά του πίσω τότε αυτά θα πάνε σε "αγαθοεργίες" αφού οι τράπεζες βγάλουν το κάτι τις τους.

    Μετά από όλα αυτά θα ήθελα να υποβάλλων ορισμένα ερωτήματα στο όνομα της διαφάνειας και των ξεκάθαρων σχέσεων μεταξύ κόμματος και ψηφοφόρων :

    1/ Θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των μεγάλων "ευεργετών" του κόμματος, ας πούμε αυτών που έδωσαν πάνω από 1000 Ευρώ, για αγορά κουπονιών ή με κατάθεση στη τράπεζα ή μεσω πιστωτικών ώστε να ξέρουμε ποιοί είναι οι χορηγοί και αποφευχθούν κάτι παρατράγουδα που έγιναν στο παρελθόν με κουπόνια. ?

    2/ Τα κουπόνια είναι θεωρημένα από την εφορία και συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ ?

    3/ Για τις εισφορές στη τράπεζα και μέσω καρτών θα αποδοθεί στο κράτος ΦΠΑ ?

    4/ Θα δεχθεί το κόμμα εισφορές από τους περίφημους "νταβατζήδες" που είπε κάποτε ο Κ. Καραμανλής ?

    5/ Στην απομακρυσμένη περίπτωση που το κόμμα δεν μπεί στη Βουλή, τι θα γίνει με τις εισφορές ?

    6/ Εάν έστω και την ύστατη στιγμή προκύψει κοινοβουλευτική ομάδα και επιδότηση, θα διακοπεί η καμπάνια των εισφορών και θα επιστραφούν τα χρήματα στους συνεισφέροντες ?

    Αναμένω απαντήσεις στα απλά αυτά ερωτήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.