Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΝΑΚΟ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 48 ΩΡΕΣ: Βίασαν ένα ανήλικο κοριτσάκι, σκότωσαν μία ηλικιωμένη και πιστολέρο έκοβαν βόλτες στο κέντρο του Βόλου.

Όλα αυτα στην Μαγνησία, εκλογική περιφέρεια του τομεάρχη προστασίας του πολίτη κυρίου ΝΑΚΟΥ. Ο οποίος κύριος Νάκος, την ώρα που ανυπεράσπιστες γυναίκες και κοριτσάκια σφάζονται και βιάζονται, έκανε πλάκα .
“Ξεκαρδιζόταν στα γέλια” συγκεκριμένα με τον Πάνο Καμμένο. Προφανώς την ίδια στιγμη λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα ένα κοριτσάκι και μία γιαγιά ούρλιαζαν στα χέρια κτηνών που δρουν ανενόχλητα εξοντώνοντας τον Ελληνισμό, η ασφάλεια του οποίου βρίσκεται στα χέρια του Νάκου.

Ο κύριος Νάκος λοιπόν αποκάλυψε ότι ο Καμμένος είναι “συνωμοσιολόγος”. Προφανώς όπως όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι τον Ελληνισμό δολοφονούν ανίκανα, πολιτικά παχύδερμα με ευτελές αντάλλαγμα μία υπουργική καρέκλα. Όπως και η γιαγιά που περίμενε να την σώσουν οι “ΕΛ” αφού οι σωτήρες Νάκοι της πολιτικής ήταν απασχολημένοι.
Πληροφορίες για την σφαγή στην Μαγνησία στο μαχητικότερο μέσο της:
http://www.e-volos.gr/el/topika_1/ntropi_gia_tin_sugkubernisi_to_astunomiko_deltio_tis_magnisias.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.