«Δε μας αγγίζει η κατάθλιψη που έχει ακουμπήσει όλους τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς»


δήλωσε στη ΝΕΤ FM ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρήστος Ζώης.
Περνάμε καλά κάνοντας αυτή την προσπάθεια. Είμαστε χαρούμενοι, έχουμε όρεξη και δεν μας αγγίζει η κατάθλιψη που έχει ακουμπήσει όλους τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, δήλωσε στη ΝΕΤ FM ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, υπογραμμίζοντας ότι το σημαντικό σε κάθε καινούρια προσπάθεια είναι να κάνεις κάτι με κέφι. Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, διερωτώμενος τι είδους συνεργασία μπορεί να υπάρξει με κόμματα τα οποία ισχυρίζονται ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος και το μόνο που έχουν να προτείνουν στον ελληνικό λαό είναι εξαθλίωση
. Ερωτηθείς για την εύρεση του 10ου βουλευτή, ο κ. Ζώης είπε ότι είναι ένα θέμα που θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και την τελευταία ημέρα λειτουργίας της Βουλής, συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά «είμαστε 9 βουλευτές και αναζητούμε τον 10ο. Δεν θα παρατήσουμε τις προσπάθειες».
Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.
Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:
Χ. ΖΩΗΣ: «Το σημαντικό σε κάθε καινούρια προσπάθεια είναι να κάνεις κάτι με κέφι. Περνάμε καλά κάνοντας αυτή την προσπάθεια. Είμαστε χαρούμενοι, έχουμε όρεξη και εμάς δε μας αγγίζει η κατάθλιψη που έχει ακουμπήσει όλους τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς.»

ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΝΔ

Χ. ΖΩΗΣ: «Με κόμματα τα οποία ισχυρίζονται ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος και το μόνο που έχουν να προτείνουν στον ελληνικό λαό είναι εξαθλίωση, βεβαίως και δεν υπάρχει. Τι είδους συνεργασία να υπάρξει;»
Χ. ΖΩΗΣ: «Επείγονται να κάνουν εκλογές για να προλάβουν, μήπως ο ελληνικός λαός μεταστραφεί πλήρως υπέρ των λεγόμενων μικρότερων κομμάτων ποιοι; Αυτοί που υπέγραψαν και ψήφισαν το μνημόνιο και θέλουν να το εφαρμόσουν για να αποδείξουν στους Έλληνες ότι είχαν δίκιο που το ψήφισαν και το εφαρμόζουν, βιάζονται τώρα να κάνουν εκλογές. Εγώ είμαι αυτός που νομιμοποιούμαι να ζητώ εκλογές. Το ερώτημα είναι γιατί βιάζονται άλλοι να κάνουν εκλογές, όταν, υποτίθεται, ψήφισαν το μόνο δρόμο που είχαμε μπροστά μας για να σώσουμε τη χώρα.»

ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ 10ου ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Χ. ΖΩΗΣ: «Είναι ένα θέμα που θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και την τελευταία ημέρα λειτουργίας της Βουλής. Υπάρχουν ζητήματα, τα οποία εξετάζονται και αντιμετωπίζονται. Είμαστε σε οριακό σημείο. Είμαστε 9 βουλευτές και αναζητούμε τον 10ο. Δε θα παρατήσουμε τις προσπάθειες.»

Σχόλια

  1. SILVER ALERT

    Αναζητείτε βουλευτής για συμπλήρωση ΚΟ

    Ηλικία Αδιάφορη

    Προέλευση Οτι ναναι, αρκεί να λέει οχι στο μνημόνιο

    Όποιος τον βρεί να επικοινωνήσει πρώτα με τη ΝΔ μπας και τον πάρει πρώτη.

    SILVER ALERT

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.