Παρελάσεις γίνονται σε όλον τον κόσμο, όχι μόνο "στην Ελλάδα και την Κορέα"

Πριν από 4 χρόνια, κάναμε μια τεράστια έρευνα στο taxalia, με εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο, από παρελάσεις σε όλον τον κόσμο.
Αποδείξαμε, ότι στρατιωτικές παρελάσεις έγιναν το 2007 σε 123 χώρες. Και μάλιστα χώρες, που δεν έχουν πολεμική ιστορία να τιμήσουν όπως η Ελλάδα.
Με πρωταγωνιστές των ...
στρατιωτικών παρελάσεων τις κομμουνιστικές χώρες και το Ισραήλ.
Ναι λοιπόν, στρατιωτικές παρελάσεις κάνουν όλοι: και οι εβραίοι και οι κομμουνιστές και οι δεξιοί και οι αριστεροί και οι λευκοί και οι "μαύροι" και οι "κίτρινοι". 
Αλλά, μόνο στην Ελλάδα κάποιοι πνευματικά αυνανιζόμενοι, θέλουν να μας πασάρουν τις παρελάσεις ως "εθνικιστική, δεξιά, συνήθεια της Ελλάδας μόνο".
Όχι, οι παρελάσεις είναι ταυτισμένες με τον κομμουνισμό, την αριστερά και το Ισραήλ (αυτό το βάζουμε γιατί το σέβονται πολύ οι Έλληνες ψευτοπροοδευτικοί αυνανιστές ).

123 χώρες του πλανήτη κάνουν στρατιωτικές παρελάσεις σε όλη την Ευρώπη γίνονται στρατιωτικές παρελάσεις, σε όλη την γη.


Σχόλια

  1. Στο ΠΑΓΚΑΛΟ να το πεις για να το μάθει!!!!!!!!!!!

    ΟΡΕΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι στρατιωτικές παρελάσεις γίνονται σε όλη την υφήλιο. Αλλά αυτό είναι ένα μικρό μέρος της αλήθειας.

    Ας δούμε λοιπόν τι είναι παρέλαση. Παρέλαση είναι στρατιωτική τελετή, κατά την οποία οι δυνάμεις προς τιμή μιας επετείου ή κάποιου άλλου σημαντικού γεγονότος εμφανίζονται δημόσια παρουσιάζοντας τα όπλα και τον εξοπλισμό τους κάνοντας παράταξη και πορεία.

    Με αυτόν λοιπόν τον ορισμό παρελάσεις γίνονται παντού. Παρελάσεις όμως που να συνδεόνται άμεσα με εθνικούς επετείος γίνεται σε πολύ περιορισμένο αριθμό χωρών.
    Αυτές κυρίως είναι στη Γαλλία (Παρίσι) στις 14 Ιουλίου, στην Ισπανία (Μαδρίτη) στην εθνική εορτή 18 Οκτωβρίου, στη Ρωσία (Μόσχα) στην επέτειο λήξης του ΒΠΠ (αντικατέστησε της Οκτωβριανής επανάστασης) κλπ.

    Αυτό όμως που βλέπω στις ΗΠΑ είναι παρέλαση επί τη ευκαιρία της αποχώρησης του αντίστοιχου ΥΕΘΑ των ΗΠΑ, χωρίς να σχετίζεται με την εθνική εορτή της 4ης Ιουλίου (ημέρα ανεξαρτησίας).

    Από ότι βλέπετε σε πολλές χώρες γίνονται στρατιωτικές παρελάσεις , αλλά ΜΙΑ και στη πρωτεύουσα της χώρας.

    Στην Ελλάδα αντίθετα έχουμε μια στην Αθήνα (25/3 και μια στη Θες/νική (ως συμπρωτεύουσα !!! – κατάλοιπο των Βαλκανικών πολέμων και Α’ΠΠ), ενώ παράλληλα και στις δύο επετείους γίνονται παράλληλα παρελάσεις στις πρωτεύουσες νομών που διαθέτουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις, δηλαδή σχεδόν παντού.

    ΄Παράλληλα έχουμε και τις μαθητικές παρελάσεις που προσωπικά δεν κατανοώ την σκοπιμότητα και που πουθενά παγκοσμίως δεν γίνονται σε σχέση με εθνικές επέτειους και αν γίνεται κάπου ας μου πεί κάποιος αν γίνεται σε συδυασμό με στρατιωτική παρέλαση.
    .
    Θα πεί κάποιος για να τιμήσει η νεολαία τους ήρωες. Και απαντώ πως είναι δυνατόν να τιμάς τους ήρωες με μίνι και ψηλοτάκουνα. Πως είναι δυνατόν να τιμάς τους ήρωες με μπουλουκια μαθητών που κάνουν πασαρέλα δείχνοντας ότι φορούν τα καλύτερα ικανοποιόντας τη ματαιοδξία των γονιών ότι αυτοί τα έχουν . Πώς τιμάς τους ήρωες όταν δίνεις τη σημαία (που έλληνες έχυσαν το αίμα τους για αυτήν) σε κάθε «βάρβαρο» πο μας κατσικώθηκε με το έτσι θέλω στην χώρα μας. Πως τιμάς τους ήρωες με μούντζες και συνθήματα γηπέδου, που εσχάτω μας προέκυψαν.

    Κατόπιν όλων αυτών πιστεύω ότι πρέπει να βάλουμε και εδώ τάξη.

    Κατάργηση όλων των μαθητικών παρελάσεων και αν κάποιοι θέλουν να καμαρώνουν τα καμάρια τους ας το κάνουν αλλού και σε άλλη χρονική στιγμή.

    Μια στρατιωτική και μόνο παρέλαση στην Αθήνα στις 25 Μαρτίου όπως παλιά και κατάργηση όλων των άλλων (το κόστος θα είναι ίδιο αν αντί πολλών γίνεται μία και πλήρης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τα video που παρουσιάζονται
    1/ Το πρώτο αφορά άφιξη της βασίλισσας της Δανίας - καμμία σχέση με εθνική εορτή.
    2/ Το τέταρτο παρέλαση του Ισραήλ από το 1962 - πλέον δεν γίνονται
    3/ Το έκτο παρέλαση προς τιμή του αποχορούντα Defence Secr. USA - καμμία σχέση με εθνική εορτή.
    4/ Το ενατο αφορά μια και μοναδική παρέλαση του 2010 για το πολεμο 1939-1945 - καμμία σχέση με εθνική εορτή.
    5/ Το τρίτο και δέκατο αφορούν παρελάσεις στην Ιαπωνία - Βραζιλία που δεν αφορούν εθνικές εορτές.

    Αφήστε λοιπόν τα παραμύθια οτι παντού γίνονται. Γιατί αυτές που γίνονται δεν συνδέονται με εθνικές εορτές εκτός από καμμιά δεκαριά μεμονωμένες περιπτώσεις.

    Ο κος Ταξίαρχος Παπασπύρου, ως γνώστης των στρατιωτικών, μπορεί να επιβεβαιώσει το αληθές των γραφομένων μου .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΠΕΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΣΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΛΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.