Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Τρείς μνηστήρες για το on line στοίχημα του ΟΠΑΠ.

Τρεις είναι οι εταιρείες που προκρίθηκαν στην 2η φάση του διαγωνισμού επιλογής παρόχου λογισμικού για το on line στοίχημα του ΟΠΑΠ.

"Οι τρεις εταιρείες είναι η GTU, που ανήκει στον όμιλο GTech και είναι της Lottomatica. Είναι η Playtech, η οποία είναι εισηγμένη. Και η Lottomatica είναι εισηγμένη στην Ιταλία. 
Η Playtech είναι εισηγμένη στην Αγγλία. Και η Ιντραλότ, εισηγμένη στην ελληνική αγορά. 
Αυτές έχουν προκριθεί.
Είχαμε έξι εταιρείες που είχε ξεκινήσει η διαδικασία. 
Οι τρεις άλλες αποκλείστηκαν λόγω της διαδικασίας και λόγω του ότι δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις να μπουν στη δεύτερη φάση."
Aυτά ανέφερε σε απάντηση ερώτησης στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο Προέδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Γιάννης Σπανουδάκης.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.