Ψηφοδέλτιο νίκης από Καμμένο προκαλεί τρικυμία στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατεβάζει την πρώην Σταρ Ελλάς Ξένια Πανταζή - Κουντουρά - ΠΛΗΡΗΣ επιβεβαίωση του e-Volos.gr για την Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δυσαρεστημένη η Συγγρού με την Ζ. Μακρή, για την διαρροή Μωυσίδη
Με την στρατολόγηση δυνατών στελεχών μέχρι πρότινος της Ν.Δ, όπως η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία, όπως από τις αρχές της εβδομάδας είχε γράψει το e-Volos.gr, παραιτήθηκε τελικώς από πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) της ΝΟΔΕ Μαγνησίας ή ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Βόλου, Κώστας Μωυσίδης, η προσχώρηση του οποίου στους "Ανεξάρτητους Έλληνες", έχει θορυβήσει την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ζέττα Μακρή, αφού η Συγγρού εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένη, προχωράει ο Πάνος Κάμμενος, του οποίου το ψηφοδέλτιο δεν είναι λίγοι εκείνοι που το χαρακτηρίζουν ως ψηφοδέλτιο νίκης, που προκαλεί τρικυμία στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Αυτή την άποψη έρχεται να ενισχύσει και η υποψηφιότητα της Βολιώτισσας πρώην Σταρ Ελλάς Ξένιας Πανταζή - Κουντουρά, όπως αποκαλύπτει σήμερα το e-Volos.gr, η οποία τυγχάνει να είναι και συγγενής με την Βουλευτή Έλενα Κουντουρά, ως σύζυγος του αδερφούς της Νίκου Koυντουρά, συμβούλου επικοινωνίας.
Κι αν είναι πολλοί εκείνοι που προσπάθησαν και συνεχίζουν, να κόψουν την υποψηφιότητα του πρώην Αντινομάρχη Κώστα Γκαβόπουλου με το κόμμα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", είναι πολλοί περισσότεροι εκείνοι οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στην Μαγνησία, οι οποίοι κάνουν προσωπικό αγώνα πλέον στις γειτονιές, τόσο για την υποψηφιότητα Χρυσοβελώνη όσο και γι' αυτή του γιατρού Μωυσίδη, παρά το γεγονός ότι δεν τις έχουν ακόμη επίσημα ανακοινώσει.

Σχόλια

  1. Πατριώτες .... μου φαίνεται μπερδέψατε τη πασαρέλα με τη Βουλή ......
    Και επειδή πήρατε φόρα με τις σταρ διαλέξτε και απο εδώ
    http://www.pageantopolis.com/national/Greece_data_2.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ ΞΕΝΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗ-ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΣΗΜΑ.ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΙΑΘΟΣΚυρ Απρ 01, 12:03:00 μ.μ. 2012

    ΞΕΝΙΑ χαρηκαμε παρα πολυ με την υποψηφιοτητα σου στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.Η Σκιαθος σε στηριζει.Σε περιμενουμε για τσιπουρα οπως παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΞΕΝΙΑ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΗΠΙΑΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.Ο ΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.