Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Οι Ιάπωνες..οι Έληνες...και τα greeklish..

Οι Ιάπωνες τραγουδούν Ελληνικά και οι Έλληνες μιλούν, για “break” αντί για “διάλειμμα”, για “live” αντί “ζωντανά”, για “sold-out”  αντί για “ξεπούλημα”, και για άπειρα άλλα γελοία και αχαρακτήριστα.
Άστε τις πινακίδες των καταστημάτων που εκεί ο κάθε ηλίθιος εξαντλεί την βλακεία του.

Το πλέον σύνηθες ε;iναι το  “Bakery” αντί  “Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστική”.
Βέβαια η «γνωστή» περιφερειάρχης Δούρου (όπως και ο παρόμοιος προηγούμενος της) δεν θα εφαρμόσει με το έτσι θέλω τον νόμο για τις πινακίδες και κανενός επίσης στην «Ελληνική» Βουλή δεν του καίγεται καρφί.
Απολαύστε τους Ιάπωνες να τραγουδούν Ελληνικά με Ιαπωνική προφορά.
Ευριπίδης Μπίλλης
s & momo-chan - opa nina (Sikw xorepse koukli mou)

ピラミッドス - Maria Me Ta Kitrina

OPA NINA / s + ももちゃんψ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.