Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩ… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ΠΟΥ ANAΔΥΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ…

Πως έχει αυτή η περίεργη ιστορία…
Ένα ανώνυμο τουρκικό blog που όμως οι καλά γνωρίζοντες το συνδέουν με το υπουργείο Άμυνας της χώρας, ανάρτησε τη Δευτέρα ένα περίεργο κείμενο, του οποίου η γνησιότητα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με το οποίο υπήρξε εμπλοκή ελληνικού πολεμικού με τουρκικό υποβρύχιο στην Έφεσο.
Ο τίτλος του κειμένου είναι: «Τουρκικό υποβρύχιο, Ελληνική ακταιωρός βρέθηκαν σε επικίνδυνη αντιπαράθεση». Σύμφωνα με το εν λόγω blog το τουρκικό υποβρύχιο αναδύθηκε ξαφνικά, περίπου δυο μίλια από τις τουρκικές ακτές του Αιγαίου, και ήρθε επικίνδυνα αντιμέτωπο με ελληνικό πολεμικό το οποίο ενοχλούσε Τούρκους ψαράδες. Το επεισόδιο σημειώθηκε την Δευτέρα όταν τουρκικές βάρκες ψάρευαν κοντά στην παραλιακή πόλη Μπόντρουμ (Εφεσος).
Οι βάρκες ενοχλούνταν από το ελληνικό πολεμικό το οποίο κατέφθασε από τη νήσο Κω. Όπως αναφέρει στη συνέχεια, το πολεμικό εισήλθε στα τουρκικά χωρικά ύδατα και κάλεσε τους ψαράδες να αποσυρθούν στις τουρκικές ακτές. Επί δυο ώρες το σκάφος της Ελληνικής Ακτοφυλακής ενοχλούσε τις βάρκες των Τούρκων ψαράδων.
Ξαφνικά το υποβρύχιο το οποίο κατευθυνόταν στο Κουσάντασι από τη Ναυτική Βάση του Μαρμαρα αναδύθηκε κοντά στην Ακιαρλάρ και ύψωσε την τουρκική σημαία. Το ελληνικό πολεμικό αναγκάστηκε να αποσυρθεί σε διεθνή ύδατα αλλά αργότερα στράφηκε εναντίον του υποβρυχίου. Στη συνέχεια, άνδρες του τουρκικού στρατού ανέβηκαν στο υποβρύχιο και επιθεωρούσαν από κοντά το ελληνικό πολεμικό. Αργότερα το ελληνικό πολεμικό επέστρεψε στη βάση της Κω.

hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.