Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Πούτιν και… ξερό ψωμί: «Κανείς δεν θα υποτάξει ποτέ τη Ρωσία»

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι θέλουν να υποτάξουν τη Ρωσία, αλλά προειδοποίησε την Ουάσιγκτον ότι κάτι τέτοιο δεν θα το πετύχει ποτέ. «Δεν θέλουν να μας ταπεινώσουν, θέλουν να μας υποτάξουν, να λύσουν τα προβλήματά τους εις βάρος μας»,
είπε ο Ρώσος Πρόεδρος στην οργάνωση υποστηρικτών του, «Λαϊκό Μέτωπο», με το κοινό να χειροκροτεί δυνατά.
«Κανείς στην ιστορία δεν μπόρεσε ποτέ να υποτάξει τη Ρωσία και κανένας δεν θα το κάνει», πρόσθεσε εμφατικά και αποφασιστικά σύμφωνα με το Reuters.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.