Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

ΌΤΑΝ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ..

Γράφει ο ΑΝΤΙ300 
Αυτή η «ΜΑΙΜΟΥΔΑ» και η αγέλη που ακολουθεί στην παρακάτω λίστα έμπρακτα «αναγνωρίζουν» το ψευδοκράτος στην κατεχόμενη Κύπρο και μάλιστα σε Ευρωπαϊκό έδαφος, σε συνέδρια πληρωμένα από την ΕΕ.


Ο Πρόεδρος της Cittaslow 

Stefano Pisani...
Ευτυχώς που υπάρχουν και τα κινητά τηλέφωνα σήμερα και βλέπουμε καμιά κρυφή φωτογραφία από κεκλεισμένων των θυρών συσκέψεις πληρωμένες από τα κορόιδα στην ΕΕ όπως εμείς οι Έλληνες σήμερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.