Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Ο Βενιζέλος κάνει αντίσταση....Δεν υποχωρούμε σε νέα μέτρα λιτότητας..

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κτίμησε πως οι εταίροι είναι δύσπιστοι λόγω του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος, παρότι δέχονται τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της οικονομίας.

Η διαπραγμάτευση με την τρόικα είναι δύσκολη, σκληρή και πολύ συγκεκριμένη, δήλωσε, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.,
υπογραμμίζοντας όμως πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποχωρήσει και δεν θα ζητήσει νέες θυσίες από τους πολίτες με νέα μέτρα λιτότητας.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εκτίμησε πως οι εταίροι είναι δύσπιστοι λόγω του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος, παρότι δέχονται τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της οικονομίας και επανάλαβε πως η εσωτερική πολιτική κατάσταση είναι «στείρα» και «αντιπαραγωγική», με συνέπεια να δυσκολεύει τη διαπραγμάτευση.
Επανάλαβε επίσης πως υπάρχει ανάγκη να σχηματιστεί ένα αρραγές εσωτερικό μέτωπο και, στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε την αντιπολίτευση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και στο επίπεδο ωριμότητας που απαιτείται. Προειδοποίησε δε πως τα επιτεύγματα των τελευταίων ετών μπορεί να χαθούν μέσα σε λίγες ημέρες ή και ώρες, και αυτό πρέπει να αποτελέσει μήνυμα για το λαό και την αντιπολίτευση.
Αναφερόμενος στη νέα διαφωνία μεταξύ Αθήνας και τρόικα για το δημοσιονομικό κενό του 2015, σχολίασε πως η τριμερής έχει πολλές αστοχίες στις προβλέψεις της για δημοσιονομικά μεγέθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.