Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

"Ποιος υποστήριζε περισσότερο την εισοδημ.πολιτική Σημίτη" ...ο πρ.της ΓΣEE Xρ. Πολυζωγόπουλος ή ο Γ. Παπαντωνίου;

Ρωτάει Η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" στις 16.11.1997 - ΦΩΤΟ.
Xρήστος Πολυζωγόπουλος, πρόεδρος ΓΣEE, Γ. Παπαντωνίου υπ. Eθνικής Oικονομίας και Oικονομικών:  Ποιος υποστήριζε περισσότερο την εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης;
Αν δεχθούμε ότι ο Σημίτης κατέχει τα "πρωτεία" στην "οργανωμένη" διάλυση της χώρας και την σημερινή κατάντια μας  ....συνυπεύθυνοι είναι και οι περισσότεροι από τους "μεγαλο-εργατοπατέρες" ....που τους "πλησίαζε" με τον Α' ή Β' τρόπο.
- Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΌΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΌΣ "ΔΙΑΣΦΆΛΙΖΕ" ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΉ ΤΗΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ ....ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΠΑΡΕΊΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΟΦΊΤΣΙΑ ....ΈΤΣΙ ΠΟΥ -Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΌΣ- "ΕΞΕΛΊΧΘΗΚΕ" ΣΕ ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ.
- ΣΗΜΕΙΏΣΤΕ ΌΤΙ ....ΤΟ ΓΚΟΥΒΈΡΝΟ ΉΤΑΝ ΉΔΗ ΧΩΜΈΝΟ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΆ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΉΣ ....ΕΊΧΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΦΆΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉΣ ΑΝΩΜΑΛΊΑΣ,  ΕΊΧΕ ΚΑΤΑΣΤΕΊ ΑΝΑΠΌΣΠΑΣΤΟ ΜΈΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ ....ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΦΙΌΖΙΚΟ ΤΡΌΠΟ ΛΥΜΑΊΝΟΝΤΑΝ/NΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ ΧΡΉΜΑ  ....Η ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ  ΚΑΙ Η "ΠΑΡΆΔΟΣΗ" ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΞΈΝΟΥΣ ....ΕΊΧΕ ΑΡΧΊΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.